FOTBAL: Etapa surprizelor în Liga a IV-a, Metalosport la prima înfrângere stagională

6
Etapa a XII-a din Liga a IV-a, a fost etapa surprizelor. Toate cele 3 echipe din fruntea clasamentului au înregistrat înfrângeri. Liderul neînvins înaintea etapei, Metalosport a înregistrat prima înfrângere stagională (pe teren) 0-2 la Ivești cu Gloria. Nici urmăritoarele celor de la Metalosport nu s-au simțit mai bine, Avântul Vânători a pierdut la limită 1-0 la Juventus Toflea iar Unirea Braniștea a pierdut 2-1 la Viitorul Costache Negri. Celelalte rezultate ale rundei: Muncitorul Ghidigeni-Bujorii Târgu Bujor 4-0, Avântul Drăgănești-Sporting Tecuci 2-1, Avântul Valea Mărului-Victoria Independența 5-0 și Quantum Club-Avântul Matca 2-1. 
După rezultatele surpriză din etapa a XII-a, Metalosport se menține pe primul loc cu 27 de puncte din 10 jocuri, golaveraj 45-13, locul 2 este ocupat de Avântul Vânători cu 26 de puncte din 12 jocuri, pe 3 a urcat Gloria Ivești cu 25 de puncte din 11 jocuri iar pe 4 a coborât Unirea Braniștea cu 25 de puncte din 11 jocuri. 
Etapa viitoare sunt programate meciurile: Metalosport-Muncitorul Ghidigeni, Fulgerul Smulți-Gloria Ivești, Sporitng Tecuci-Juventus Toflea, Unirea Braniștea-Avântul Drăgănești, Victoria Independența-Vitorul Costache Negri, Avântul Matca-Avântul Valea Mărului, Bujorii Târgu Bujor-Quantum Club Galați, Avântul Vânători-stă. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal