FOTBAL: FRF a amânat meciuriule din ligile secunde, feminin și juniori

5
Federația Română de Fotbal anunță prin intermediul unui comunicat postat pe propriul sait, amânarea meciurilor ce erau programate să se dispute în luna decembrie, în ligile a II-a și a III-a, juniori A și B și fotbal feminin, din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Astfel, pentru echipele gălățene meciurile din weekend vor fi ultimele din acest an.

Pentru FCM Dunărea jocul de sâmbătă, 30 noiembrie, din etapa a XVI-a, de la Suceava va fi ultimul din anul curent iar meciurile de acasă cu Unirea Slobozia și ACS Berceni se vor disputa în primăvara anului viitor. 

Cele două echipe gălățene din Liga a III-a, Sporting Liești și FC Oțelul II vor susține vineri, ultimele jocuri din acest an, meciurle din etapa a XVI-a, acasă cu Compet Cireșu pentru Sporting Liești și la Voluntari pentru FC Oțelul II a fost amânat pentru 28 februarie, 2014. 
Echipele de juniori A și B de la FC Oțelul, FCM Dunărea și LPS Galați, vor juca sâmbătă, 30 noiembrie, ultimele meciuri din acest an. Jocurile din etapa a XV-a, progrmate inițial pentru 8 decembrie, 2013, se vor disputa la 9 martie, 2014. 
O altă echipă gălățeană care va susșine sâmbătă, 30 noiembrie, ultimul joc din acest an este echipa feminină de la FC Oțelul. Fetele lui Ion Morohai vor debuta sâmbătă, în cupă contra celor de la Selena Constanța. Dacă vor trece de echipa din Constanța, ”oțelarele” vor juca în optimile cupei, în primăvara anului viitor cu Fair Play București. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal