FOTBAL: Liderul doar egal acasă cu Avântul Drăgănești în etapa a XI-a din Liga a IV-a

5
În Liga a IV-a gălățeană s-au disputat la finalul săptămânii meciurile din etapa a XI-a. Runda reprezenta prilejul perfect pentru cei de la Avântul Vânători să e desprindă în fruntea clasamentului, profitând de etapa de apuză a celor de la Metalosport. Însă fosta campioană nu a reușit să profite de oportunitatea ivită și a terminat la egalitatt pe teren propriu 2-2 jocul cu Avântul Drăgănești. Celelalte rezultate ale etapei: Fulgerul Smulți-Juventus Toflea 3-0, Muncitorul Ghidigeni-Gloria Ivești 1-3, Bujorii Târgu Bujor-Avântul Matca 1-5, Sporting Tecuci-Viitorul Costache Negri 2-5, Unirea Braniștea-Avântul Valea Mărului 3-1 și Victoria Independența-Quantum Club Galați, 1-4. 
După 11 etape pe primul loc sunt cei de la Avântul Vânători cu 26 de puncte din 11 jocuri, golaveraj 24-15, pe locul 2 se află cei de la Unirea Braniștea cu 25 de puncte din 10 jocuri, iar locul 3 este ocupat de Metalosport cu 25 de puncte dar din 8 jocuri. În subsol ultimele 3 locuri sunt ocupate de Juventus Toflea 7 puncte din 10 jocuri, Sporting Tecuci 4 puncte din 11 jocuri și Bujorii Târgu Bujor 3 puncte din 10 jocuri. 
Etapa viitoare programează meciurile: Gloria Ivești-Metalosport, Juventus Toflea-Avântul Vânători, Viitorul Costache Negri-Unirea Braniștea, Muncitorul Ghidigeni-Bujorii Târgu Bujor, Avântul Drăgănești-Sporting Tecuci, Avântul Valea Mărului-Victoria Independența, Quantum Club Galați-Avîntul Matca, Fulgerul Smulți-stă. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal