FOTBAL: Liderul a înregistrat scorul etapei a XIII-a din Liga a IV-a

10
Etapa a XIII-a din Liga a IV-a, a fost deschisă sâmbătă la orele prânzului la Tecuci de jocul dingtre Sporting Tecuci și Juventul Toflea, închiat nedecis 0-0. Tot sâmbătă a jucat și liderul ligii gălățene, Metalosport. Gălățenii au primit pe teren propriu replica celor de la Muncitorul Ghidigeni, liderul s-a impus cu 10-2, acesta fiind și scorul etapei. În meciurile de duminică, s-a înregistrat și surpriza etapei, viceliderul Unirea Braniștea a terminat la egalitate pe teren propriu 1-1 jocul cu Avântul Drăgănești. Celelalte rezultate: Victoria Independența-Viitorul Costache Negri 0-3, Avântul Matca-Avântul Valea Mărului 1-0, Bujorii Târgu Bujor-Quantum Club Galați 1-2, Avântul Vânători a stat. 
După XIII etape din Liga a IV-a, Metalosport conduce cu 30 de puncte din 11 jocuri, golaveraj 55-15, podiumul este completat de Unirea Braniștea cu 26 de puncte din 13 jocuri și Avântul Vânători cu 26 de puncte din 12 jocuri, apropae de podium sunt și cei de la Gloria Ivești cu 25 de puncte din 12 jocuri. În subsol, ultimele două locuri sunt ocupate de Sporting Tecuci 4 puncte din 12 jocuri și Bujorii Târgu Bujor 3 puncte din 12 jocuri. 
Etapa vitoare sunt programate jocurile: Metalosport-Bujorii Târgu Bujor, Muncitorul Ghidigeni-Fulgerul Smulți, Gloria Ivești-Avântul Vânători, Juventus Toflea-Unirea Braniștea, Avântul Drăgănești-Victoria Independența, Viitorul Costache Negri-Avântul Matca, Avântul Valea Mărului-Quantum Club Galați, Sporting Tecuci-stă.   
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal