FOTBAL: Metalosport a trecut la scor de lanternă, Gloria Ivești s-a impus în derby, în penultima etapă din turul Ligii a IV-a

3
În Liga a IV-a s-au disputat în wekend meciurile din etapa a XIV-a, penultima din tur. Derby-ul etapei s-a disputat la Ivești unde echipa locală Gloria a învins fostul lider Avântul Vânători cu 4-0. Liderul Metalosport a continuat seria meciurilor fără înfrângere și a învins pe teren propriu cu 7-0 ultima clasată Bujorii Târgu Bujor. Celelalte rezultate ale etapei: Muncitorul Ghidigeni-Fulgerul Smulți 2-6, Juventus Toflea-Unirea Braniștea 1-2, Avântul Drăgănești-Victoria Independența 6-4, Viitorul Costache Negri-Avântul Matca 4-1 și Avântul valea Mărului-Quantum Club Galați 4-1. 
După victoria cu Bujorii, Metalosport se menține în fruntea clasamentului cu 33 de puncte, golaveraj 62-15., din 12 jocuri. Liderul este urmat de Unirea Braniștea cu 29 de puncte din 14 jocuri, Gloria Ivești 28 de puncte din 13 jocuri și Avântul Vânători 26 de puncte din 13 jocuri. În subsol, ultimele 3 locuri sunt ocupate de Victoria Independența cu 8 puncte din 13 jocuri, Sporting Tecuci 4 puncte din 13 jocuri și Bujorii Târgu Bujor 3 puncte din 13 jocuri. 
În ultima etapă din tur se vor disputa meciurile: Fulgerul Smulți-Metalosport, Avântul Vânători-Muncitorul Ghidigeni, Sporting Tecuci-Gloria Ivești, Victoria Independența-Juventus Toflea, Avântul Matca-Avântul Drăgănești, Quantum Club-Viitorul Costache Negri, Bujorii Târgu Bujor-Avântul Valea Mărului. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal