FOTBAL: Oțelul II a pierdut pe terenul lanternei roșii

6
Satelitul de la FC Oțelul a mai produs o ”surpriză” în actuala ediție a Ligii a III-a, iar în etapa a XIV-a, echipa gălățeană a pierdut 1-0, la pauză 0-0, pe terenul ultimei clasate Rapid Fetești. Singurul gol al meciului a fost marcat din lovitură de la 11 metri de Ivan, în minutul 73, deși la momentul respectiv, echipa gălățeană evolua cu un om în plus, în minutul 36, Marin de la gazde a fost eliminat. Până la golul din minutul 73, lanterna Rapid Fetești  a mai înscris o dată, în debutul părții secunde, însă golul a fost anulat. Pe final de meci egalitatea numerică s-a restabilit, Toma a fost eliminat pentru cumulul de cartonașe galbene.

Oțelul II: Abraham-Toma, Gîță, Moglan, Silviu Ilie, Miron, Adăscăliței, Pungă, Chipirliu, Constantinescu, Dumitru. Rezerve: Vlase, Răgălie,Codreanu, Dajboc, Onea. Antrenor: Daniel Florea.

După XIV etape din Liga a III-a, FC Oțelul II este pe locul 7 în clasamentul seriei secunde cu 17 puncte. Dacă vor termina sezonul regulat pe unul din locurile 7-12, oțelarii vor juca în play-out, jocuri pentru evitarea retrogradării. În play-out echipele vor intra cu punctele acumulate între ele în sezonul regulat. În clasamentul play-out-ului Oțelul II este pe ultimul loc cu 6 puncte din 6 jocuri. Etapa viitoare, Oțelul II va juca pe teren propriu cu CS Afumați, vineri, 29 noiembrie, de la ora 14.00.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal