FOTBAL: Promovarea vis îndepărtat pentru echipa de fete de la Oțelul

4

La finalul săptămânii trecute s-a disputat prima etapă din seria SUD a ligii secunde. Din cele 4 jocuri programate la startul sezonului s-a jucat unul singur, între Viitorul Buzău și Universitatea Alexandria, încheiat cu victoria celor de la Alexandria, liderul seriei, cu 7-0. Celelalte jocuri nu s-au disputat din cauza retragerilor în grup din serie. Echipa feminină de la FC Oțelul trebuia să joace în prima etapă din retur la Craiova cu Sporting, însă echipa craioveană s-a retras din campionat după etapa a V-a. Tot în prima etapă din retur mai erau programate Selena Constanța-FC Voluntari și Fair Play București-CSȘ Tărgoviște, partide care nu s-au mai disputat din cauza retragerii celor de la FC Voluntari și promovării în Superliga de către FRF a celor de la Fair Play București.

După prima etapă din retur FC Oțelul ocupă locul 4 din 5 echipe rămase în serie, cu 3 puncte din 4 jocuri, 1 victorie, 3 înfrângeri, golaveraj  9-27. Pe primul loc în serie, singurul care asigură promovarea în prima ligă este Universitatea Alexandria cu 15 puncte. Pănă la finalul sezonului mai sunt programate 6 etape, dar FC Oțelul va juca 4 meciuri, printre care și cel de pe teren propriu cu liderul neînvins al seriei Universitatea Alexandria. Pentru a promova în prima ligă, obiectivul declarat al conducerii, FC Oțelul trebuie să învingă tot în retur, iar echipa din Alexandria să piardă toate cele 4 meciuri pe care le au de disputat, obiectiv aproape imposibil de îndeplinit de FC Oțelul, echipă înființată în vara lui 2013. 
Programul FC Oțelul în retur: etapa a IX-a, duminică, 17 noiembrie, ora 11.00, FC Oțelul-Viitorul Buzău, stadion ”Ancora-Zoltan David”, etapa a X-a, duminică, 24 noiembrie, CSȘ Târgoviște-FC Oțelul, etapa a XI-a, duminică, 9 martie 2014, FC Oțelul-Universitatea Alexandria, etapa a XII-a, duminică, 16 martie, FC Oțelul-stă, etapa a XIII-a, duminică, 23 martie, FC Oțelul-stă, etapa a XIV-a, duminică, 30 martie, FC Oțelul-Selena Constanța. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal