FOTBAL: Schimbare de lider îm Liga a IV-a juniori, campioana revine pe primul loc

3
http://2.bp.blogspot.com/-QoeSGwQqOlM/T8DPD1W2KmI/AAAAAAAAFcs/GsWhqGClmEI/s1600/13martie+258.jpg

În Liga a IV-a juniori, s-au disputat meciurile din etapa a XIV-a, penultima etapă din tur. În derby-ul etapei, Gloria Ivești a învins pe teren propriu cu 3-2 Avântul Vânători, iar echipa din Vânători a pierdut primul loc în liga juniorilor, în favorea campionilor de la Juventus Toflea, câștigători în etapa curentă 5-1 în fața celor de la Unirea Braniștea. 

Celelalte rezultate ale rundei: Metalosport-Bujorii Târgu Bujor 3-0, Muncitorul Ghidigeni-Fulgerul Smulți 3-0, Avântul Drăgănești-Victori Independența 2-2, Viitorul Costache Negri-Avântul Matca 0-1. 
Cu o etapă înainte de finalul turului, pe primul loc a revenit Juventus Toflea, campioana conduce cu 34 de puncte din 13 jocuri, podiumul este completat de Avântul Vânători cu 33 de puncte din 13 jocuri și Gloria Ivești cu 31 de puncte din 13 jocuri. În subsol, ultimele 3 locuri sunt ocupate de Quantum Club cu 9 puncte din 12 jocuri, Fulgerul Smulți 9 puncte din 13 jocuri și Bujorii Târgu Bujor 2 puncte din 13 jocuri.

În ultima etapă din tur se vor disputa meciurile: Fulgerul Smulți-Metalosport, Avântul Vânători-Muncitorul Ghidigeni, Sporting Tecuci-Gloria Ivești, Victoria Independența-Juventus Toflea, Avântul Matca-Avântul Drăgănești, Quantum Club-Viitorul Costache Negri, Bujorii Târgu Bujor-Avântul Valea Mărului, Unirea Braniștea-stă.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal