FOTBAL: Siretul Piscu a înregistrat scorul etapei în Liga a V-a

2
Duminică s-au disputat meciurile din etapa a VIII-a din Liga a V-a, Campionatul Județean de Seniori. Scorul etapei s-a înregistrat la Piscu, unde liderul seriei a II-a, a trecut cu 7-0 de ultima clasată din serie Unirea Cosmești. Aproape de performanța celor de la Piscu a fost Flacăra Pechea, în etapa de duminică, Flacăra a învins cu 6-0 pe terenul celor de la Mălina Smărdan. Celelalte rezultate: Seria I: Agrojor Jorăști-Zimbrul Slobozia Conachi 2-2, Prutul Vlădești-Voința Cișmele 1-2 și Voința Șivița-AS Cuca 0-2. Seria a II-a: Siretul Nămoloasa-Șoimii Fundeni 1-3, Inter Tudor Vladimirescu-Foresta Șendreni 2-1 și Zorile Grivița-Voința Cudalbi 0-3. 
În seria I pe primul loc se află cei de la Petrolul Schela cu 21 de puncte, fără înfrângere, golaveraj 23-11. Petroliștii sunt urmați în clasament de Agrojor Jorăști și Voința Cișmele, ambele cu câte 16 puncte. În seria a II-a, pe primul loc se află Siretul Piscu cu 21 de puncte, golaveraj 34-10, urmăritoarele liderului sunt Voința Cudalbi și Foresta Șendreni ambele cu câte 16 puncte. 
Etapa viitoare în seria a II-a este programat derby-ul Voința Cudalbi-Siretul Piscu. Celelate meciuri ale etapei: Foresta Șendreni-Zorile Grivița, Șoimii Fundeni-Inter Tudor Vladimirescu și Unirea Cosmești-Siretul Nămoloasa. În seria I sunt programate jocurile: Petrolul Schela-Mălina Smărdan, Voința Cișmele-Agrojor Jorăști, AS Cuca-Prutul Vlădești, Flacăra Pechea-Voința Șivița.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal