FOTBAL: Siretul Piscu a pierdut derby-ul dar se menține în fruntea seriei

8
La finalul săptămânii trecute s-au disputat meciurile din etapa a IX-a, din Liga a V-a, Campionatul Județean de Seniori. În seria a II-a, s-a disputat derby-ul seriei, între primele două clșasate, Voința Cudalbi și liderul Siretul Piscu. Derby-ul a fost câștigat de gazdele de la Cudalbi cu 3-2, însă Siretul Piscu se menșine în fotoliul de lider al seriei cu 3 puncte avans. Tot în seria a II-a, s-au mai disputat jocurile: Șoimii Fundeni-Inter Tudor Vladimirescu 2-3 și Foresta Șendreni-Zorile Grivița 4-1. 
Nici liderul din seria I nu a reușit să se impună în etapa a IX-a, Petrolul Schela a terminat la egalitate 1-1, pe teren propriu cu Mălina Smârdan. Celelalte rezultate din seria I: Voința Cișmele-Agrojor Jorăști 3-0, AS Cuca-Prutul Vlădești 1-2 (prima victorie pentru echipa din Vlădești), Flacăra Pechea-Voința Șivița 2-1. 
În seria I pe primul loc în clasament se menține Petrolul Schela cu 22 de puncte, golaveraj 24-12, fără înfrângere, liderul este urmat de Voința Cișmele cu 19 puncte, golaveraj 20-10. Seria a II-a este condusă de Siretul Psicu cu 21 de puncte, golaveraj 36-13, locul secund este ocupat de Voința Cudalbi 19 puncte, golaveraj 27-10 și Foresta Șendreni 19 puncte, golaveraj 24-7. 
Etapa viitoare se vor disputa ultimele jocuri din acest an în Liga a V-a și proigramează jocurile: seria I: Flacăra Pechea-Petrolul Schela, Zimbrul Slobozia Conachi-Mălina Smârdan, AS Cuca-Agrojor Jorăști, Voința Șivița-Prutul Vlădești, Voința Cișmele-stă.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal