FOTBAL: Start lansat în retur pentru Sporting Liești

2

Nou promovata în Liga a III-a, Sporting Liești a pornit ca din tur în retur. În prima etapă din partea a doua a sezonului regulat, gruparea gălățeană a obținut a treia victorie stagională, 1-0 pe terenul uneia dintre contracandidatele la salvarea de la retrogradare Progresul Cernica. Singruul gol al meciului a fost marcat în minutul 78 de Cristian Bahnașu. 
Pentru Sporting Liești au evoluat la Cernica și doi dintre cei trei jucători excluși din lot etapa trecută, Ștefan Adamache ( Adamache a evoluat titular) și George Ancerenco, aceștia au primit o nouă șansă de a evolua la Liești cel puțin pănă la finalul returului. În cazul celui de al treilea jucător exclus din lot  Cristian Eni, nu mai există cale de întoarcere.

Antrenorii Doru Buciumeanu şi Ionel Crihană au trimis în teren formula: Măstăcan-Scutaru, Teleagă, Petrea, Postolea-Lovin, Dragoș Voicu, Nastea, Adamache-Bahnașu, Daniel Voicu. Au mai evoluat: Stoica, Ancerenco și Daniel Pavel.  

După victoria de la Cernica, Sporting Liești a urcat un loc în clasament până pe 10, cu 10 puncte din 12 jocuri, 3 victorii, 1 egal, 8 înfrângeri, golaveraj 14-27. Etapa viitoare Sporting Liești va juca pe ”Liești Arena” sâmbătă, 16 noiembrie, de la ora 14.00, cu Viitorul Axintele.

Cealaltă echipă gălățeană din Liga a III-a, Oțelul II a terminat la egalitate 0-0, meciul de la Axintele cu Viitorul. După XII etape, Oțelul II ocupă locul 7 cu 14 puncte, golaveraj 13-19. Etapa viitoare, Oțelul II va juca pe teren propriu cu Dunărea Călărași.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal