FUTSAL: Cu infirmeria plină United s-a înclinat pe terenul campionilor

6

Cu lotul decimat de accidentări, dar și cu destul ghinion, echipa gălățeană de prima ligă United, a pierdut 3-12, la pauză 0-4, jocul de pe terenul campionilor de la City us Târgu Mureș. Cele trei goluri ale gălățenilor au fost marcate de Emanuel Moldoveanu, Cătălin Ivan și Ovidiu Tudose. În jocul cu reprezentanta României în grupele ligii campionilor la futsal, gălățenii au avut pate și de destul ghinion, pe parcursul jocului au trimis de două ori mingea în bară.

Antrenorul David Asandei a trimis în teren formula:

Linia I: Petrișor Tonișă-Viorel Cojoc, Cătălin Ivan, Emanuel Moldoveanu, Andrei Apostol;

Linia a II-a: Ovidiu Tudose, Octavian Cireș, Daniel Iorga și Marisu Grecu, revenit la echipa gălățeană. 

Pentru jocul cu echipa campioană, gălățenii au avut infirmeria plină, au lipsit Daniel Popliacă, Emanoil Dodan, Alexandru Tănăsilă accidentați, dar și George Buleandră accidentat în dubla cu Italia de la echipa națională de tineret.

După X etape din Liga I, United este pe locul 4, cu 15 puncte din 9 jocuri, golaveraj 49-43. Etapa viitoare, ultima din tur, United va juca pe teren propriu cu Progresul Focșani, joc în care gălățenii trebuie să învingă pentru a se lupta în continuare pentru locul 4 la finalul sezonului regulat, obiectivul clubului gălățean. 
Altfel, marți, de la ora 18.00 și miercuri, de la ora 12.00, echipa națională de seniori va juca în Sala Sporturilor ”Dunărea”, o dublă amicală cu naționala Bulgariei. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal