FUTSAL: Marți și miercuri la ”Polivalentă”, tricolorii înfruntă Bulgaria

1
foto: facebook.com/UnitedGalati.ro

Echipa națională de seniori a României va sosi în premieră în orașul nostru. Marți, de la ora 18.00 și miercuri, de la ora 12.00, în Sala Sporturilor ”Dunărea”, tricolorii vor susține o dublă amicală cu naționala similară a Bulgariei. Jocurile cu vecinii de la Sud de Dunăre sunt ultimele de ”acasă” ale tricolorilor înaintea debutului la Campionatul European ce se va disputa în Belgia, în perioada 28 ianuarie-8 februarie, 2014. 
Pentru dubla cu Bulgaria, selecționerul echipei naționale Nelu Stancea a convocat 12 jucători, printe care se află și Emanuel Nelu Moldoveanu, component al echipei gălățene de prima ligă United. Moldoveanu este la a doua acțiune cu echipa națională după ce luna trecută a debutat la Chișinău în dubla cu Republica Moldova, unde a marcat un gol. Din lotul tricolorilor mai fac parte și doi foști componenți ai echipei gălățene, portarul Vlad Iancu, actualmente la Autobergamo Deva și Marian Șotârcă, acum la Dunărea Călărași. Ceilalți tricolori sunt: Andrei Grigoraș-portar, Spicom Sfântu Gheorghe, Robert Lupu, Cristian Matei și Florin Matei-toți de la Autobergamo Deva, Zsolt Mihaly, Laszlo Szoczs și Szabolcs Manya-toți de la Futsal Klub Odorheiu Secuiesc, Liviu Ruxandri de la CSMS Iași și Emil Andrei Răducu de la Balzan Futsal, din Malta. 

La Campionatul European din Belgia, echipa națională a României va juca în grupa A alături de naționala țării gazdă Belgia și de Ucraina. Primul meci la european va fi marți, 28 ianuarie, de la ora 22.00, cu echipa gazdă Belgia. În meciul doi din grupă tricolorii vor juca joi, 30 ianuarie, de la ora 19.30, cu Ucraina. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal