FUTSAL: United începe returul cu o înfrângere

5
Cea mai bine clasată dintre echipele gălățene din primele 3 ligi United,a început cu  o înfrângere pe teren propriu returul actualului sezon de prima ligă. Gălățenii au cedat 3-4, la pauză 0-0, în fața celor de la FK Odorheiu Secuiesc.
 Prima parte s-a încheiat la egalitate 0-0, pentru prima oară în acest sezon United încheie prima repriză fără să marceze și fără să primească gol. Deși nu s-a înscris repriza a fost atractivă, cele două echipe au ratat șanse bune de a marca. United a început mai bine a avut primele ocazii însă nerfructificate de înaintașii gălățeni. Și cei de la Odorhei au avut șanse de a marca dar Petrișor Toniță a fost la post, iar când Toniță a fost bătut, apărătorii de la United au îndepărtat pericolul chiar de pe linia porții. În prima repriză United a marcat însă prin plasa laterală a porții harghitene, un gol turcesc. La fel ca în meciul de acasă cu Focșaniul, finalul primei părți este jucat de United sub amenințarea unei lovituri de la 10 metri, gălățenii aveau 5 greșeli de echipă dar au trecut cu bine peste ”amenințare”. 
În partea a doua au apărut și golurile la cele două porți. Primii au marcat gălățenii prin căpitanul Viorel Cojoc în minutul 5. Golul lui Cojoc a fost prevestit de o ratare a căpitanului cu căteva momente mai devreme. După marcarea primului gol, United ratează desprinderii prin Andrei Apostol după un contraatac purtat de Ivan și Bâgu, însă în loc de 2-0 se face 1-1, cei de la Odorhei egalează pe contra după ratatrea gălățenilor. După egalare, oaspeții pun stăpânire pe joc și în decurs de 3 minute mai marchează de 2 ori, prin Laszlo Szocs. Semnalul revenirii a fost dat tot de căpitanul Viorel Cojoc, acesta a redus din diferență în minutul 11 al părții secunde. Tot căpitanul Cojoc are șansa egalării în două rânduri dar nefructificate. Pe finalul meciului United forțează egalarea, Mihăiță Bâgu intră în locul lui Toniță pentru a crea superioritate pe faza de atac, dar tactica nu a dat roade. Cei care au marcat au fost tot harghitenii cu un minut și 25 de secunde înainte de final prin Laszlo Szocs. Finalul este incendiar, United reduce din diferență prin Ovidiu Tudose cu 20 de secunde înainte de final, iar Viorel Cojoc are șansa egalării dar trage în portarul advers. 
United: Toniță, Salichi 
Linia I: Cojoc, Tudose, Ivan, Apostol, 
Linia a II-a: Cireș, Iorga, Buleandră, Bâgu, Grecu, Dodan. Antrenor: David Asandei. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal