FUTSAL: United termină turul cu o victorie

5
Ultimul meci din turul sezonului regulat, a fost câștigat de trupa lui Davud Asandei 5-2, la pauză 1-1, în fața celor de la Progresul Focșani. Victoria gălățenilor a fost conturată în primele 3 minute din repriza a doua, prin trei goluri marcate consecutiv.  
Prima ocazie a meciului au avut-o cei de la Focșani în minutul 8 al jocului, dar bara a fost salvatoare pentru United. Gălățenii au replicat prin două șane bune de a marca însă ratate de Cireș și Grecu. Scorul a fost deschis în minutul 10 de ”repatriatul” Marius Grecu, revenit din străinătate la echipă. După marcarea golului, Unitred a ratat șansa desprinderii prin Grecu, Iorga, Apostol. Dacă înaintașii gălățeni nu au nimerit poarta fostului oțelar Borș, cei de la Focșani au fost mai pragmatici și la una din puținele situații spre poarta lui Toniță reușesc să înscrie prin fostul jucător al United, Emil Burcăcel. Cei de la Progresul au ratat șansa desprinderii pe finalul primei părți, Marius Grecu alunecă și pierde mingea în terenul advers, un vrâncean interceptează, scapă pe contraatac, dar Petrișor Toniță a intervenit salvator. Finalul primei părți a fost trăit de United cu amenințarea unei lovituri de la 10 metri, gălățenii aveau 5 greșeli de echipă, însă situația a fost dusă cu bine până la final de gălățeni. 
În partea a doua, cei de la United au ieșit deciși să schimbe rezultatul, acest lucru s-a văzut încă din primele 3 minute ale reprizei, când au marcat de 3 ori consecutiv pecetuind soarta meciului. Prima dată au marcat de două ori în minutul 22 prin reușitele lui Cătălin Ivan și Andrei Apostol. Cel de al doilea gol a fost golul serii, Andrei Apostol a trimis în poarta lui Borș de pe la centrul terenului. Un minut mai târziu scorul a luat proporții, de data acesta a marcat Cătălin Ivan. Cei de la Focșani, veniți la Galați cu un lot restrâns numeric, cu doar 3 rezerve, ripostează și marcează pentru 4-2, după câteva situații salvate de internaționalul Petrișor Toniță. Ultimul gol al serii a fost marcat de United, prin Cătălin Ivan, al treilea gol pentru gălățean, pe contraatac, la o fază la care portarul Petrișor Toniță se afla în careul advers și cerea mingea să marcheze în poarta lui Borș. 
United: Petrișor Toniță, Bogdan Salichi.
Linia I: Viorel Cojoc, Andrei Apostol, Cătălin Ivan, Ovidiu Tudose. 
Linia a II-a: Daniel Iorga, Octavian Cireș, Marius Grecu, Daniel Popliacă, Emanoil Dodan. Antrenor David Asandei. 
Indiferent de  rezultatul jocului Spicom Sfântu Gheorghe-Autobergamo Deva, United termină turul pe locul 4, cu 18 puncte, golaveraj 54-45. În prima etapă din retur, United va juca pe teren propriu cu cei de la FK Odorheiu Secuiesc. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal