FUTSAL: United a terminat turul în ”careul de ași”

3
Victoria din ultima etapă a turului, 5-2 cu cei de la Progresul Focșani, le-a asigurat gălățenilor de la United, locul 4 la finalul turului, indiferent de rezultatul de la Deva al principalei contracandidate Spicom Sfântu Gheorge. În prima parte a campionatului, United a obținut 6 victorii (9-3 cu Dunărea Călărași, 9-3 cu KSE Tîrgu Secuiesc, 13-6 cu Sportis Târgoviște, 7-1 cu Clujana Cluj Napoca, 2-1 cu CSMS Iași și 5-2 cu Progresul Focșani), a pierdut 4 meciuri (2-7 cu FK Odorheiu Secuiesc, 2-3 cu Spicom Sfântu Gheorghe, 2-7 cu Autobergamo Deva, 3-12 cu City us Târgu Mureș) și a acumulat 18 puncte, de remarcat că echipa pregătită de David Asandei este una din cele 3 din prima ligă care nu au terminat niciun meci la egalitate. 
În tur United au marcat 54 de goluri, gălățenii fiind pe locul 4 și în clasamentul golurilor marcate din prima ligă. Marcatorii golurilor au fost: Emanuel Moldoveanu 14, Cătălin Ivan 12, Ovidiu Tudose 10, Andrei Apostol 5, Daniel Popliacă 4, Mihăiță Bâgu 3, George Buleandră 1, Emanoil Dodan 1, Daniel Iorga 1, Marius Grecu 1, clasamentul marcatorilor este încheiat de portarul Petrișor Toniță, căpitanul naționalei de tineret a marcat un gol din poartă în poartă, în victoria de acasă 7-1 cu cei de la CFF Clujana Cluj Napoca. 
Altfel, dintre echipele gălățeane care activează în primele trei ligi, United este cea mai bine clasată, fiind și singura echipă din Galați care se luptă cu șanse reale la un loc pe podium. În acest an echipa pregătită de David Asandei mai are de susținut două jocuri, primul, pe teren propriu sâmbătă, 30 noiembrie, de la ora 11.00, în Sala Sporturilor ”Dunărea” cu FK Odorheiu Secuiesc (fosta ACS Odorheiu Secuiesc), în prima etapă din retur, iar al doilea 7/8 decembrie, pe terenul nou promovatei Dunărea Călărași. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal