RUGBY: RCM Galați pe primul loc în DNJ U18 la finalul turului

3

În grupa Moldova din Divizia Națională de Juniori U 18, s-au disputat în la finalul săptămânii trecute meciurile din etapa a V-a, ultima din turul fazei regionale. Așa cum am anunțat aici, juniorii mari de la RCM Galați, pregătiți de Dorian Secuianu, au marcat nu mai puțin de 11 eseuri la Brăila și au învins ultima clasată RC Brăila cu 71-0. Cealaltă echipă gălățeană din Divizia Națională de Juniori U 18, grupa Moldova, CS Școlar Tecuci, liderul grupei înaintea etapei, a pierdut în ultima etapă 0-24, la Gura Humorului cu echipa locală CS Școlar. 
În urma rezultatelor din ultima etapă, RCM Galați U 18 termină turul fazei regionale pe primul loc cu 19 puncte, 4 victorii, 1 înfrângere, esaveraj 129-34, 3 puncte bonus. Cei de la CS Școlar Tecuci au terminat turul pe locul 2 cu 18 puncte, 4 victorii, 1 înfrângere, esaveraj 95-42, 2 puncte bonus. 
Pentru cele două echipe gălățene angrenate în Divizia Națională de Juniori U 18, urmează o pauză competițională destul de lungă până în primăvara anului viitor cănd se vor disputa meciurile din prima etapă a returului. În prima etapă din retur RCM Galați va juca la Focșani cu cei de la LPS iar CS Școlar Tecuci va juca pe terenul ultimei clasate RC Brăila. 
Pentru a ajunge la turneul final, obiectivul celor două echipe gălățene, cei de la RCM Galați și CSȘ Tecuci trebuie să termine pe unul din două locuri grupa apoi să treacă și de un turneu semifinal. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal