VOLEI: Ultima deplasare din tur pentru CSU Galați, sâmbătă, la Focșani

38
Deși este doar a doua deplasare din acest tur, pentru fetele de la CSU Galați, deplasarea de sâmbătă, de la Focșani cu CSM 2007, este ultima din turul sezonului regulat al acestei ediții a ligii secunde, de altfel întreg turul din seria Est a Diviziei A2 feminine se dispută pe parcursul lunii noiembrie. 
Înintea meciului din etapa a IV-a, CSU Galați și CSM Focșani, au câte două victorii obținute în 3 jocuri, CSU a trecut cu 3-0 de Pro Volei Botoșani și 3-1 de SCM Argeș Pitești în timp ce echipa din Focșani a trecut cu 3-0 de SCM Argeș Pitești și 3-0 de CET Govora CNMB Rm Vâlcea. Cele două echipa au pierudt un singur meci în acest tur, ambele cu aceiași echipă, CSU 1-3 acasă, iar CSM 0-3 în deplasare cu liderul neînvins al seiei Știința Miroslava Iași. 
Față de sezoanele precedente în loturile celor două echipe au intervenit ceva schimbări, CSU este slăbită după plecarea Anei Maria Berdilă, la Penicilina Iași, în prima ligă, în timp ce echipa din județul vecin încearcă revenirea în prima ligă. În acest sens echipa focșăneană a transferat două jucătoare din Bulgaria, Rositsa Kirilova și Zlathina Shtarbanov, iar printre achizițiile de la începutul sezonului este și o fostă ”studentă”, Georgia Cristina Botezatu. 
Jocul de la Focșani va fi condus de Marius Truta, din Bacău-arbitru A1 și Iulian Vrânceanu, din Bacău-arbitru A2.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal