BASCHET: Cherise Daniel, cea mai bună marcatoare din turul Ligii Naționale

10

După disputarea tuturor meciurilor din turul Ligii Naționale Feminine, americanca de la Phoenix, Cherise Daniel, este cea mai bună marcatoare din prima ligă feminină. Cu un total de 301 puncte marcate în 13 jocuri, Cherise conduce în topul marcatoarelor din Liga Națională. Poziția de lider a ”gălățencei” a fost ”amenințată” de Samantha Rose Prahalis de la BC Sfântu Gheorghe, în ultimul meci din tur, sâmbătă, cu ultima clasată Nova Vita Târgu Mureș, americanca de la Sfântu Gheorghe a marcat 9 puncte și a ajuns la 273 puncte în LNBF. Ultima treaptă a podiumului din ierarhia marcatoarelor din Liga Națională este ocupată de o altă americancă L`Oreal Joy Price de la CSM Oradea cu 261 de puncte. 
În tur, la prima apariţie în Liga Naţională, Phoenix a marcat 938 de puncte, celelalte marcatoare sunt: Earnesia Williams 207 puncte, Denise Fairbanks 146, Andra Ionescu 87, Florentina Ardeleanu 65, Beatrice Alaiba 56, Romia Filip 52, Bianca Nini 7, Andreea Creţu 7, Denisa Fota 6, Bianca Fota 2, Alexandra Graur 1 şi Mihaela Hurduc 1. 
Cherise Daniel este în top şi în alte două clasamnte, în ierarhia paselor americanca este pe locul 2 cu 67 de ”assist-uri” iar în torul eficienței este pe locul 6 cu un indice medie de 20.00. Alte jucătoare de la Phoenix în top la finalul turului sunt: Florentina Ardeleanu, locul 4 în clasamentul paselor cu 51 de puncte, Earniesia Williams, locul 10 în topul eficicenței cu un indice mediu de 18,92. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal