BASCHET: CSU Galați și Phoenix și-au aflat adversarele din faza a II-a

3
Cele două echipe gălățene care activează în liga secundă masculină, CSU Galați și Phoenix, calificate în faza secundă a Ligii I numită și fază de calificare, au aflat adversarele din următoarea fază a competiției. În faza secundă a ligii secunde vor evolua 18 echipe, calificate din cele trei serii din prima fază. Alături de CSU Galați și Phoenix, din seria C, serie în care au evoluat cele două echipe gălățene vor juca în faza a II-a: Politehnca Iași, Baschet Time București, BC Farul II Constanța și BCM U II Pitești. 
Din celelalte serii, au făcut pasul în faza secundă echipele: seria A: BC Miercurea Ciuc, CS Universitatea Cluj Napoca, BC Timba II Timișoara, West Olympia Phoenix Arad și Gaz Metan II Mediaș. Seria B:  CSU Știința București, CSU Asesoft Kaproni Ploiești, CS Concordia II Chiajna, Rapid București, CSA Steaua II București, CSU Cuadripol Braov, Phoenix Corona Brașov. 
Turul fazei a II-a va debuta la 1 ferbuarie și se va termina la 1 martie, 2014, returul va începe la 22 martie și se va termina la 19 aprilie, 2014. De asemenea în faza a II-a se va juca și un turneu de sală între 30 aprilie și 4 mai 2014. În faza a II-a, cele 18 echipe participante vor fi împărție în 3 serii de 6 echipe, iar la turneul semifinal se califică primele 2 clasate din cele 3 serii, plus 2 echipe cu cel mai bun punctaj de pe locul 3. Turneul semifinal se va disputa cu 8 echipe care vor fi împărție în 2 serii de 4. La turneul final se califică primele două echipe din cele două serii semifinale.   
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal