FOTBAL: Final de tur și în liga juniorilor

14
http://2.bp.blogspot.com/-QoeSGwQqOlM/T8DPD1W2KmI/AAAAAAAAFcs/GsWhqGClmEI/s1600/13martie+258.jpg

La fel ca în liga județeană a seniorilor în weekend s-au disputat meciurile din ultima etapă din turul Ligii a IV-a juniori. Cel mai interesant rezultat al etapei s-a înregistrat la Smulți unde echipa locală Fulgerul, a pierdut jocul cu cei de la Metalosport cu 14-1, acesta fiind scorul etapei și probabil al campionatului. În ultima etapă din tur consemnăm și prima victorie din acest sezon pentru Bujorii Târgu Bujor. Ultima clasată a învins cu 3-2 Avântul Valea Mărului. Liderul, Avântul Vânători a trecut pe teren propriu cu 3-0 de cei de la Muncitorul Ghidigeni, iar rezultatul jocului Victoria Independența-Juventus Toflea, nu a fost omologat de AJF Galați. Celelate rezultate ale rundei: Sporting Tecuci-Gloria Ivești 2-1, Avântul Matca-Avântul Drăgănești 5-0, Quantum Club Galați-Viitorul Costache Negri 5-1.

Campioană de toamnă în Liga a IV-a juniori, cel puțin până la aflarea verdictului ultimului joc al campionilor en-titre de la Juventus Toflea, este Avântul Vânători cu 36 de puncte din 14 jocuri, golaveraj 47-11. Campionii de la Toflea sunt pe locul 2 cu 34 de puncte dar din 13 jocuri. Prima parte a clasamentului este încheiată de Sporting Tecuci cu 32 de puncte și Gloria Ivești cu 31 de puncte. În subsol, ultimele 4 locuri sunt ocupate de Avântul valea Mărului cu 10 puncte din 13 jocuri, Victoria Independența 10 puncte din 13 jocuri, Fulgerul Smulți 9 puncte din 14 jocuri și Bujorii Târgu Bujor 5 puncte din 14 jocuri.

În prima etapă din retur (primăvara 2014) sunt programate meciurile: Avântul Vânători-Metalosport, Bujorii Târgu Bujor-Fulgerul Smulți, Sporting Tecuci-Muncitorul Ghidigeni, Unirea Braniștea-Gloria Ivești, Avântul Matca-Juventus Toflea, Quantum Club-Avântul Drăgănești, Avântul Valea Mărului-Viitorul Costache Negri, Victoria Independența-stă. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal