MINIFOTBAL: Trei echipe gălățene participă la ”Cupa Unirii” de la Iași

7

În perioada 10-12 ianuarie, 2014, la Iași, se va disputa o nouă ediție, cea de  IV-a, din ”Cupa Unirii”. La competiția de la Iași vor participa 20 de echipe printre care și trei din Galați. La Iași, vor fi reprezentate cele două campionate de minifotbal din Galați (Gara CFR și Barieră). Campionatul de la Gara CFR va fi reprezentat de Porto, iar cel din Barieră va avea două reprezentante: Știința și Brateș.

La ”Cupa Unirii”, Brateș a fost repartizată în grupa C, având ca adversare: Liss Afair Tomești Iași, Deep Serv Focșani și Inter Vaslui. Știința, va juca în grupa D și va avea ca adversare echipele: Fenix Piatra Neamț, Delta Force Tulcea și EBS Iași, iar Porto, va evolua în grupa E, alături de Auto Driver Iași, CSM Global Project Iași și UTI Iași.

În celelalte grupe ale ”Cupei Unirii” vor evolua echipele: grupa A: Design Construct Brașov, Coriolan Bacău, Angi Bau Iași, Salvatorii Vaslui. Grupa B: Consiliul Județean Buzău, Dinamo Imperium Iași, 3 brazi Roman și Pubo Sport Pașcani. Din grupe se califică mai departe primele 3 clasate dar și echipa cea mai bine clasată, cu cel mai bun punctaj, de pe locul 4.

După disputarea meciurilor din prima parte a campionatelor în care activează, Porto este pe locul 2 în campionatul de la Gara CFR cu 36 de puncte din 13 jocuri, 12 victorii, 1 înfrângere, golaveraj 124-37. Știința este liderul campionatului din Barieră cu 30 de puncte din 11 jocuri, 10 victorii, 1 înfrângere, golaveraj 111-25, iar Brateș este pe 7 în Barieră cu 17 puncte din 10 jocuri, 5 victorii, 2 egaluri, 3 înfrângeri, golaveraj 57-43.

Meciurile se vor disputa la Complexul Magic, (Magic Stadium și Arena Magic), dar și la Sala Polivalentă din Iași, iar miza este desul de mare pe lângă cucerirea trofeului, câștigătoarea se va califica la turneul final al Cupei României, 2014. Primele două ediții au fost câștigate de Liss Afair Tomești iar deținătoarea trofeului este Design Construct Brașov.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal