RUGBY: Un gălățean nominalizat de FRR cel mai bun arbitru din 2013

5
La fel ca în fiecare final de an Federația Română de Rugby a publicat lista nominalizărilor pentru cei mai buni ”actori” ai sportului cu balonul oval din anul respectiv. Printre nominalizații federației la categoria arbitri este și un gălățean, Ionuț Bodea. În anul ce se incheie peste câteva zile gălățeanul  arbitrat o serie de jocuri atât pe plan național cât și pe plan internațional.
În țară cele mai importante meciuri arbitrate de Ionuț Bodea au fost: finala Campionatului Național U 16, finala mică a Super Ligii CEC Bank, RCJ Farul Constanța-CSA Steaua București, finala Cupei României, CSA Steaua București-CSM Baia Mare, ca arbitru asistent. 
Pe plan internațional, Ionuț Bodea a condus la centru, în Franța, Federal 1, Lyon-Vienne, apoi, în Cupa Europeană a Națiunilor, Divizia B, Cehia-Germania, la margine, iar în cupele europene în Amlin Chalange Cup, Bayonne (Franța)-Viadana (Italia), la margine. 
Începutul anului 2014 este încărcat pentru tânărul arbitru gălățean cu meciuri pe plan internațional. La jumătatea lunii ianuarie va oficia ca arbitru asistent în Amlin Chalange Cup, în Portugalia, la jocul Lusitanos XV-Stade Francais Paris. Apoi, în luna februarie va conduce Georgia-Belgia, în Cupa Europeană a Națiunilor, Divizia A, ca arbitru asistent, iar în aprilie la Campionatul European U 18 din Cehia. 
Voturile pentru arbitrul gălățean Ionuț Bodea, pot fi acordate aici.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal