SUPERKOMBAT: Gala de la Patinoar s-a încheiat cu 5 KO-uri spectaculoase

17
În marea finală a circuitului Superkomabat, disputată sâmbătă seara, la Patinoarul ”Dunărea” cinci dintre meciuri s-a încheiat înainte de teremen cu KO-uri spectaculoase. Meciul de deschidere al marii finale de la Patinoar a fost câștigat prin KO de gălățeanul Alexandru Nedelcu. Acesta a luptat la categoria semigrea cu marocanul Mohamed El Boulahiati și a câștigat lupta în runda a II-a, prin KO.

Al doilea meci al galei a fost prima semifinlă a piramidei, la categoria grea (+ 96 Kg), între surinamezul Redouan Cairo și grecul Giannis Stoforidis. Luptătorul din Surinam a câștigat înainte de limită, în runda a II-a, prin KO Tehnic, grecul s-a accidentat. A doua semifinală a piramidei a fost între Frank Munoz (Spania) și D’Angelo Marshall din Curacao și a fost câștigată de spaniol la puncte. 

În meciul 4 al galei de la patinoar s-a pus în joc și prima centură mondială la categoria Super Crusier. Titlul mondial a fost câștigat la puncte de Bogdan Stoica, acesta la învins la puncte pe cehul Ondrej Hutnik. Meciul cinci al galei a fost ”enterteinment fight” între Alexandru Lungu și americanul Mike Bourko. Lupta a fost câștigată de Alexandru ”Muntele” Lungu, prin KO în prima repriză, din cele trei programate de organizatori. 
A doua centură mondială a serii a fost pusă la bătaie în meciul șase al galei, iar pentru titlul mondial s-au luptat Bogdan Soica și Igor Bougaenko din Belarus. Deși a fost îndrumat din colțul ringului de fratele său Andrei Stoica, (proaspăt campion mondial) și cu Ionuț Iftimoaie pe post de șef de galerie, Bogdan Stoica a pierdut la puncte centura mondială la categoria Cruiser (-92 kg). 
Ultimele două lupte înaintea finalei piramidei au fost la categoria grea, prim dată în ring au urcat Benjamin ”Beny” Adegbuy (România) și Pavel Juravlev din Ucraina, campionul Superkombat din 2012. Învingător prin KO în runda a treia a fost Beny, după ce în reperiza a doua românul de import și-a pus la podea adversarul, dar acesta s-a ridicat. Cu KO-ul de la patinoar, Beny și-a luat revanșa în fața ucrainianului pentru înfrângerea din urmă cu un an. 
Ultimul KO al serii i-a avut ca protagoniști pe Raul Câtinaș și australianul de origine poloneză Paul Solwinski. Cătinaș și-a făcut adversarul knokdown în prima repriză, iar în repriza a treia (ultima) la făcut KO. 
Main event-ul galei de la Patinoar a fost finala SUPERKOMBAT, la categoria grea, între cei doi învingători din semifinale, surinamezul Redouan Cairo și spaniolul Frank Munoz. Finala a fost programată să se dispute pe durata a trei reprize de trei minute, însă la finalul celor trei reprie prevăzute inițial, arbitrii nu au putut departaja cei doi luptători și a fost nevoie de o rundă suplimentară. La finalul celor patru runde intens disputate, spaniolul Frank Munoz a fost declarat câștigător cu decizie 10-9. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal