SUPERKOMBAT: Iftimoaie, Lungu şi Irimia, Moş Crăciuni pentru sinistraţii din judeţul Galaţi

16

Cunoscuţii luptători ai circuitului Superkombat, Ionuţ Iftimoaie şi Alexandru Lungu, dar şi promotorul Eduard Irimia se vor transforma în Moş Crăciuni şi vor împărţi cadouri familiilor sinistrate din urma inundaţiilor din această toamnă, din comuna Costache Negri, judeţul Galaţi. Evenimentul face parte din campania umanitară “Fight for Galaţi” şi va avea loc joi, 12 decembrie, începând cu orele 14 în faţa Primăriei comunei Costache Negri, fiind derulat împreună cu Asociaţia umanitară „Noi iubim viaţa”.

În urmă cu o lună, atunci când am stabilit că marea finală va avea loc în Galaţi, pe 21 decembrie, am anunţat şi faptul că lansăm o campanie pentru victimele inundaţiilor din judeţ. Aceasta este una dintre acţiunile pe care le organizăm împreună cu partenerii noştri şi sper să aducem un strop de bucurie în viaţa oamenilor greu-încercaţi în aceste vremuri”, a afirmat Eduard Irimia, care, în colaborare cu Primăria Galaţi, va pune la dispoziţie un autobuz, dar şi bilete gratuite, pentru locuitorii din Costache Negri dornici să asiste la finala circuitului mondial Superkombat, acolo unde 18 luptători din 12 ţări se vor confrunta în cel mai mare eveniment pe reguli de K-1 din Europa în acest an.

“E un sentiment frumos să ştii că poţi ajuta, mai ales în perioada sărbătorilor, atunci când toată lumea trebuie să aibă parte de linişte şi să se bucure de viaţa în sânul familiei. Sper să continuăm cu astfel de acţiuni”, a spus Iftimoaie, completat de Alexandru Lungu, fostul campion mondial la judo, care va lupta, la Galati, într-un meci la categoria supergrea împotriva unui american: “Sperăm ca pe lângă această mică bucurie, să urmeze o alta, iar noi, românii, să câştigăm în marea finală Superkombat. Îmi doresc să avem cât mai multă lume alături de noi în acţiunile noastre umanitare.”

Marea finală a circuitului Superkombat va avea loc pe 21 decembrie, la Patinoarul Dunărea din Galaţi, şi va fi transmisă în direct în aproximativ 100 de ţări. În total, 16 luptători din 12 ţări se vor duela în mega-evenimentul din oraşul-port la Dunăre. Biletele pot fi achiziţionate din orice magazin Vodafone, Orange sau Domo din toată ţara, on-line de pe eventim.ro, în timp ce în Galaţi se găsesc la Galaţi Shopping City şi Patinoarul Dunărea.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal