Vedetele din Superkombat se antrenează sâmbătă la Shopping City Galaţi

4
Patru dintre vedetele marii finale Superkombat, care va avea loc pe 21 decembrie, la Patinoaul ”Dunărea”, au programat pentru sâmbătă, de la ora 13.00, un antrenament cu publicul la Shopping City Galați. 
Pe lângă ședința de pregătire, Raul Cătinaș, Benjamin Adegbuyi, Andrei și Bogdan Stoica au programată și o sesinue de poze și autografe, însă vor împărți și invitații gratuite fanilor prezenți la centrul comercial din urbea noastră. 
Dacă Adegbuyi și Cătinaș sunt programați să dispute meciuri la categoria grea, în schimb Andrei și Bogdan Stoica au șansa de a intra în istoria kikboxului, putând fi primii frați campioni mondiali la profesioniști. ”Ce se va întâmpla la Galați poate fi un moment unic în viața noastră. Suntem conștienți deja de presiunea de pe umerii noștri, însă îmi doresc ca publicul să ne susțină și să coborâm amândoi din ring învingători”, a spus Bogdan Stoica, actualul campion mondial la categoria crusier, titlu cucerit în mai 2012. 
Marea finală a circuitului Superkombat va fi transmisă în direct în aproximativ 100 de țări, la evenimnet fiind anunțați 18 sportivi din 12 țări. 

Biletele, care au prețuri cuprinse între 30 și 50 de lei, pot fi achiziționate în sistem electronic din rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone, Domo din toată țara, dar și de la Galați Shopping City. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal