BASCHET: La Oradea, Phoenix are șansa să obțină al doilea succes consecutiv în deplasare

4
După ce au obținut prima victorie din 2014 la București, pe terenul celor de la Rapid, baschetbalistele de la Phoenix, vor să facă dublă și să obțină a doua victorie consecutivă în deplasare din LNBF. Sâmbătă, de la ora 13.00, în sala ”Antonio Alexe” din Oradea, echipa pregătită de Paralikas Theodosios, va juca pentru a obține al doilea succes consecutiv în deplasare cu Universitatea CSM Oradea. Pe lângă adversarul din teren, gălățencele mai au de înfruntat și oboseala aferentă deplasării la Oradea, de altfel, deplasarea de la Oradea este una dintre cele mai lungi din retur pentru Phoenix în LNBF, alături de cea de la Timișoara.
După configurația actuală a clasamentului, Phoenix este pe 8 ultimul care asigură prezența în play-off, la finalul sezonului regulat, cu 21 de puncte, 7 victorii, 7 înfrângeri, iar orădencele sunt pe 10 cu 18 puncte din 4 victorii și 10 înfrângeri. În jocul din Bihor, gălățencele au un avantaj moral în fața gazdelor, victoria 88-66, obținută în tur la Galați, prima victorie din LNBF pentru Phoenix. 
Pe lângă duelul pentru cele două puncte, jocul de sâmbătă mai propune un duel interesant între două din cele mai bune marcatoare din LNBF, americanca de la Phoenix, Chersie Daniel 313 puncte (în 14 jocuri)  și o altă jucătoare de peste ocean, L Oreal Joy Price, de la Oradea cu 273 de puncte (în 14 jocuri).
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal