BASCHET: Phoenix LPS U 18 debutează în semifinale

2

Juniorii mari de la clubul Phoenix LPS, vor susție duminică meciul de debut în semifinalele Campionatului Național U 18. De la ora 14.00, gălățenii pregătiți de Gelu Cazanoschi, vor juca în ”Arena de Baschet” din capitală contra celor de la Vipo București. 
Alături de Phoenix LPS și Vipo București din seria semifinala K mai fac parte echipele: CSA Steaua CSM Eximbank București, CS ”U” Mobitelco Cluj Napoca, CSM CSȘ Craiova și Dinamo CSȘ București. Semifinalele se vor juca în sistem tur-retur, turul este programat să se dispute în perioada 19 ianuarie-23 februarie, iar returul va începe în 9 februarie și se va termina la 6 aprilie. De asemenea echipele vor juca și un turneu în perioada 14-18 aprilie. 
Pe teren propriu, Phoenix va juca primul meci duminică, 26 ianuarie, cu Dinamo București. Programul în tur al gălățenilor este următorul: etapa a III-a, 2 februarie, Phoenix-CSA Steaua București, etapa a IV-a, 16 februarie, ”U” Mobitelco Cluj Napoca-Phoenix, etapa a V-a, 23 februarie, Phoenix LPS-SCM Craiova.  
Din cealaltă serie semifinală, numită și seria J, fac aprte echipele: CSȘ Bega Timișoara, CSU Cuadripol Brașov, CSȘ Ploiești, LPS Târgu Mureș, Cuza Sport Brăila și CSȘ Târgoviște. La turneul final se califică primele 4 echipe din cele două serii. Turneul final se va disputa în perioada 30 aprilie-4 mai 2014. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal