BASCHET: Test dificil pentru Phoenix la Sfântu Gheorghe

3
După dușul rece de la Oradea și pauza forțată de la mijlocul săptămânii, baschetbalistele de la Phoenix vor susține un dificil test pentru accederea în play-off, la Sfântu Gheorghe. În etapa a XVI-a, sâmbătă, de la ora 18.00, echipa gălățeană va juca la Sfântu Gheorghe, cu echipa locală BC Sepsi. Meciul cu echipa din Covasna este extrem de dificil pentru Phoenix, BC Sfântu Gheorghe este o echipă redutabilă, a reprezentat România în actuala ediție a cupelor europene și este calificată în semifinalele Cupei României.

În clasamentul LNBF, Phoenix este pe locul 8, ultimul care asigură prezența în play-off, cu 22 de puncte, în XV jocuri, coșaveraj 1055-1144, iar gazdele de sâmbătă sunt de locul 4 cu 26 de puncte, coșaveraj 1291-909. Pentru ultimul loc de play-off, lupta este încinsă, pe lângă Phoenix, locul 8 cu  22 de puncte, în cursă au intrat după rezultatele din ultimele etape CSM U Oradea, locul 9, 22 de puncte din XVI jocuri, BCM Danzio Timișoara, locul 10, 22 de puncte, din XVI jocuri și Rapid București, locul 11, 21 de puncte din 16 jocuri.

La fel ca la Oradea, pe lângă duelul pentru cele două puncte, va fi un duel și între cele mai bune marcatoare din LNBF, Chersise Daniel, locul 1 cu 338 de puncte și din nou o jucătoare de peste ocean Samantha Rose Prahalis,  locul 2 cu 333 de puncte.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal