FOTBAL: Reunire fără transferuri la FC Oțelul

2


Aproximativ 150 de suporteri au fost prezenți la stadionul ”Oțelul”, la reluarea pregătirilor pentru retur a echipei gălățene. Dintre oficiali primul sosit a fost neamțul Edwald Lienen, antrenorul principal al echipei, acesta a fiind întâmpinat cu aplauze de suporteri. Fanii prezenți la reunirea echipei au făcut spectacol, au aprins torțe roș-alb-albastre, au aurncat fumigene în teren la fel ca la un meci oficial al echipei. Suporterii prezenți la reunire au prezentat mai multe mesaje printre care ”După atâta neputință, vrem puțină dăruință”, ”Obișnuiți cu tonuri de gri se tem de culori/ E ca și cum te-ai teme de flori”

La reluarea pregătirilor nu au fost prezent nici unul dintre preconizatele transferuri ale echipei, iar de la primul antrenament a lipsit motivat Marquinhos. Contractul lui Joao Felipe a fost reziliat. Singura noutate la reunire a fost prezența preparatorului fizic german Janosch Emonst. Brazilianul Henrique a absentat de la primul antrenament din cauza unor probleme cu viza de ședere.

Despre viitoarele achiziții ale echipei, directorul general Narcis Răducan a anunțat că își dorește să transfere un portar, un fundaș dreapta, un fundaș central, un mijlocaș și un atacant. Cu trei ditre achiziții Răducan a anunțat că a ajuns la un acord verbal.

Lotul prezent la reunire a fost: Mihai Adăscăliței, Liviu Băjenaru, Cristian Brăneț, Tadas Simaitis, Sergiu Costin, Armando Cooper, Gabriel Giurgiu, Gabriel Abraham, Diego Seviliano, Alexandru Zaharia, Victor Astafei, Alexandru Tudorie, Robert Moglan, Silviu Ilie, Dan Popescu, Ciprian Milea, Andrei Marus, Enes Sipovic, Ioan Filip, Bogdan Gavrilă, Bogdan Chipirliu, Cristian Sîrghi,  Constantin Mișelăricu, Lucian Murgoci și Georgel Pungă. De la Oțelul au plecat Laurențiu Iorga la Astra Giurgiu și Ionuț Boșneag liber de contract.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal