FUTSAL: Toniță merge la Euro 2014, Moldoveanu a dezertat

8

Echipa națională de futsal a României s-a reunit joi, în vedera participării la Campionatul European din Belgia. În lotul echipei pregătite de Nelu Stancea, se regăsește și un jucător de la United, portarul golgeter Petrișor Toniță. Medaliata cu bronz de sezonul trecut în Liga I de futsal, putea să aibă doi jucători în lotul pentru Euro 2014, dar Emanuel Moldoveanu, unul dintre principalii marcatori ai echipei în sezonul 2013-2014, a dezertat de la United, pentru a evolua la o echipă de amatori din Irlanda, Transilvanya FC.  
La Euro 2014, România va juca în grupa A alături de naționala țării gazdă, Belgia și naționala Ucrainei. Primul meci la Euro 2014, va fi marți, 28 ianuarie, de la ora 22.00, cu echipa gazdă Belgia, meciul se va disputa în ”Lotto Arena” din Antwerp. Al doilea și ultimul meci din grupă, tricolorii îl vor juca joi 30 ianuarie, de la ora 19.30, cu Ucraina, în aceiași locațe, ”Lotto Arena” din Antwerp. 
Tricolorii au intrat în cantonament pentru pregătirea Euro 2014 încă de joi, 9 ianuarie. Pregătirile se vor desfășura la Sinaia și Chiajna. Înainte de plecarea la Euro, naționala va susține un ultim meci amical cu cei de la United, meciul se va desfășura la Chiajna. Trupa pregătită de David Asamdei nu este la prima întâlnire amicală cu echipa națională, în luna septembrie a anului trecut, la Călărași, United a pierdut la limită 3-4 amicalul cu naționala, asta după ce United a condus cu 2-0 și 3-2.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal