FUTSAL: United a pierdut testul cu ”tricolorii”

4

După ce au trecut cu 10-4 de Progresul Focșani, în primul amical al iernii, fotbaliștii de la United au susținut vineri un nou test amical. De data aceasta parteneră a fost chiar echipa națională, calificată la Euro 2014. Amicalul disputat la Chiajna, în sala ”Concordia” a fost câștigat de ”tricolori” cu 8-1, la pauză 5-0. Singurul gol al gălățenilor a fost marcat de Ovidiu Tudose. Deși diferența pe tabelă a fost cam mare, naționala a mai învins în perioada premergătoare Euro 2014, alte două echipe de prima ligă, Dunărea Călărași cu 14-0 și Sportis Târgoviște cu 9-3
Pentru United, până la startul returului Ligii I, urmează două meciuri amicale ambele pe teren propriu cu campioana din Bulgaria, Cernomore Varna. 
Naționala de futsal va decola duminică spre Antwerp, Belgia. La Euro 2014, România va juca în grupa A, alături de naționala târii gazdă, Belgia și naționala Ucrainei. Primul meci la Euro 2014 pentru România, va fi marți, 28 ianuarie, de la ora 22.00 cu echipa gazdă, Belgia, meciul se va juca în ”Lotto Arena” din Antwerp. Al doilea și ultimul meci din grupă ”tricolorii” în vor susține joi, 30 ianuarie, de la ora 19.30 cu Ucraina, în aceiași locație ”Lotto Arena” din Antwerp. La finalul meciurilor din grupe, primele două clasate se vor califica în sferturile Euro 2014. În lotul României se regăsește și Petrișor Toniță, portarul celor de la United. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal