FUTSAL: United se pregătește de retur

3

Cea mai bine clasată dintre echipele gălățene, United, se pregătește intens pentru parte a doua a primei ligi de futal, retur și play-off. Pregătirile se desfășoară pe plan local iar până la reluarea campionatului Ligii I de futsal gălățenii vor susție o serie de jocuri de verificare. Pe lăngă testul cu naționala României, de dinaintea plecării tricolorilor la Euro 2014, gălățenii vor mai juca și dubla amicală tradițională cu cei de la Progresul Focșani. De la pregătirile echipei gălățene lipsesc Petrișor Toniță, plecat în cantonament cu echipa națională de seniori și Emanuel Moldoveanu, plecat în Irlanda la muncă și să joace la echipa de amatori Transilvanya FC. 
Liga I de futsal se va relua în luna ferbruaire a anului viitor, imediat dupe Euro 2014 din Belgia. Din returul primei ligi de futsal, au mai rămas de disputat 9 etape, United va juca 8 meciuri după următorul program: etapa a XIV-a, 9 februarie, United-KSE Târgu Secuiesc (în tur 9-3); etapa a XV-a, 16 februarie, Sportis Târgoviște-United ( în tur 6-13); etapa a XVI-a, 23 februarie, United-Spicom Sfântu Gheorghe (în tur 2-3); etapa a XVII-a, 2 martie, United-Autoberbamo Deva (în tur 2-7); etapa a XVIII-a, 9 martie, CFF Clujana Cluj Napoca-United (în tur 1-7); etapa a XIX-a, 16 martie, United stă; etapa a XX-a, 23 martie, CSMS Iași-United (în tur 1-2); etapa a XXI-a, 30 martie, United-City us Târgu Mureș (în tur 3-12); etapa a XXII-a, 5 aprilie, Progresul Focșani-United (în tur 2-5). 
La finalul sezonului regulat (tur+ retur), primele 8 clasate vor juca în play-off. După XIII etape, United este pe locul 4 în Liga I de futsal cu 21 de puncte din 12 jocuri, 7 victorii, 5 înfrângeri, golaverj 61-51. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal