HOCHEI: Cătălin Geru conduce în clasamentul macatorilor din LNH

9

După ce au disputat un sfert din meciurile sezonului reglat al Ligii Naționale, hocheiștii gălățeni sunt în fruntea ierarhiei marcatorilor din LNH. Pe primul loc, în clasamentul marcatorilor, este veteranul de 44 de ani, Cătălin Geru. În cele 6 meciuri jucate, căpitanul gălățenilor a acumulat un total de 18 puncte, 9 goluri și 9 pase de gol. Meciurile de referință cu cele mai multe goluri și pase au fost, victoria 14-4 cu Sportul Studențesc, în care căpitanul a marcat trei goluri și victoria 4-3 cu Steaua București,  în care a oferit colegilor trei pase de gol. 
Locul trei, în clasamentul marcatorilor din LNH, este ocupat de un alt ”gălățean”, cehul Adam Pometlo. În cele șase jocuri în care a îmbrăcat tricoul dunărenilor, cehul a acumulat un total de 14 puncte, 3 goluri și 11 pase. De referință, în ceea ce privește pasele, este pentru Adam Pometlo, jocul cu Sportul, câștigat 14-4, în care a oferit patru pase de gol. În ceea ce privește golurile Pometlo a avut câte o reușită în jocurile cu Steaua, de la Gheorgheni și Galați și un gol marcat cu Sportul, la Gheorgheni. 
Ceilalți marcatori de la Dunărea, după ce au disputat 6 din cele 24 de meciuri din LNH sunt: Adam Chmelar 10 puncte, 7 goluri și 3 pase; Adrian Irimia 10 puncte, 4 goluri și 6 pase; Attila Kertesz 9 puncte, 1 gol și 9 pase; Stanislav Eis 7 puncte, 5 goluri și 2 pase; Attila Tanko 6 puncte, 1 gol și 5 pase; Attila Gergely 5 puncte, 3 goluri și 2 pase; Paul Burada 4 puncte, 3 goluri și 1 pasă; Filip Randa, 4 puncte, 1 gol și 3 pase; Mircea Necula 4 puncte, 2 goluri și 2 pase; Attila Kanya 4 puncte, 1 gol și 3 pase, din 5 jocuri; Adam Rasner 5 puncte, 2 goluri și 2 pase, din 4 jocuri; Rudolf Simon 2 puncte, 2 pase; Valentin Vlase 1 punct, 1 gol,  Alexandru Munteanu 1 punct, 1 gol.
Dunărea este echipa cu cele mai puține jocuri disputate din LNH, gălățenii au jucat doar șase, în tmp ce contracandidatele la un loc în semifinalele LNH, Steaua București și Progym Gheorgheni au susținut câte 7 jocuri, ambele cu Sportul Studențesc. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal