HOCHEI: Cătălin Geru se menține în fruntea clasamentului marcatorilor din LNH

9

Chiar dacă turneul de la Gheorgheni nu a fost prea reușit pentru hocheiștii de la Dunărea, veteranul căpitan al echipei, Cătălin Geru se menține pe prima poziție în clasamentul marcatorilor din LNH. Veteranul de 44 de ani împarte prima treaptă a podiumului cu un jucător de 18 ani, de la Steaua București, Mircea Constantin. Atât Geru cât și Constantin au acumulat câte 24 de puncte, Geru 13 goluri, 11 pase, Cosntantin, 14 goluri, 10 pase. De menționat că Dunărea și Cătălin Geru, au un meci mai puțin față de Steaua-Constantin, steliștii au în plus jocul cu Sportul Studențesc. În turneul de la Gheorgheni, căpitanul a marcat 4 goluri și a oferit 2 pase de gol. De referință pentru căpitan rămân victoria 14-4 cu Sportul Studențesc, în care a marcat trei goluri și victoria 4-3 cu Steaua București, în care a oferit trei pase de gol.

Adam Pometlo, se menține pe locul trei în ierarhia marcatorilor, cu 20 de puncte din 9 jocuri, 3 goluri și 17 pase. La Gheorgheni, Adam Pometlo nu a marcat, dar a oferit colegilor șase pase de gol. De altfel, cu 17 pase, Adam Pometlo este pe primul loc în LNH, la categoria ”asist-uri”. Rămâne de referință, în ceea ce privește pasele rămâne victoria 14-4 cu Sportul, când Adam Pometlo a oferit patru pase de gol.

În top 10 marcatori LNH, de la Dunărea mai sunt Adam Chmelar, 14 puncte (9 goluri și 5 pase) și Attila Kertesz 13 puncte (9 goluri, 5 pase).

După turneul de la Gheorgheni, în clasamentul marcatorilor a intrat și Gabriel Spiridon. Gălățeanul a intrat în clasamentul marcatorilor cu 3 puncte, 2 goluri și 1 pasă, reușite în ultimul meci cu Sportul Stuențesc.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal