HOCHEI: Două victorii și o înfrângere pentru Dunărea la primul turneu din LNH

3
După prima ”rotație” din LNH 2014, hocheiștii de la CSM Dunărea sunt pe locul 3 în clasamentul la zi al Ligii Naționale. În cele trei jocuri disputate dunărenii au acumulat 5 puncte, din 2 victorii și o înfrângere. În primul meci de la Gheorgheni, Dunărea a pierdut la limită 7-8 (2-3, 1-2, 4-3) meciul cu Steaua București. Al doilea meci al gălățenilor din sezon a adus prima victorie 4-3 (1-0, 1-0, 1-3, 1-0), în prelungiri cu gazdele turneului Progym Gheorgheni. Ultimul meci al turneului a fost câștigat de Dunărea cu 12-4 (1-1, 5-0, 6-3) cu Sportul Stuențesc. 
În clasamentul LNH, Steaua București este pe primul loc cu 12 puncte din 4 jocuri, golaveraj 35-15, Progym Gheorgheni este pe locul 2 cu 7 puncte din 4 jocuri, golaveraj 29-8, Dunărea este pe 3 cu 5 puncte dar din 3 jocuri, golaveraj 23-15, iar Sportul Studențesc este pe locul 4 (ultimul) fără puncte golaveraj 11-62. 
Următorul turneu în LNH se va disputa la finalul săptămânii la Galați de vineri, 17 ianuarie, până duminică, 19 ianuarie. La turneul de la Patinoarul ”Dunărea” vor participa toate cele 4 echipe din Liga Națională, Dunărea, Steaua București, Progym Gheorgheni și Sportul Studențesc. 
Altfel, după primul turneu hocheiștii gălățeni s-au instalat pe primele locuri în clasamentul marcatorilor. Pe primul loc se află 3 hocheiști, gălățenii Cătălin Geru și Adam Pometlo și stelistul Mireca Constantin, toți au acumulat câte 8 puncte, cu mențiunea că jucătorul stelist a jucat un meci mai mult decât gălățenii. Geru a marcat 4 goluri și a dat 4 pase de gol, iar Pometlo a marcat 2 goluri și a oferit 6 pase de gol. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal