HOCHEI: Dunărea înfruntă Steaua vineri la debut în LNH

12

Hocheiștii de la CSM Dunărea vor debuta în sfârșit în Liga Națională. De vineri până duminică, patinoarul din Gheorgheni, va găzdui turneul doi din sezonul regulat al Ligii Naționale de Hochei. La turneul de la Gheorgheni vor participa toate cele 4 echipe din Liga Națională, iar Dunărea va evolua după următorul program: (față de programarea inițială au apărut ceva schimbări la orele de disputare) vineri, de la ora 15.00 cu Steaua București, sâmbătă, de la ora 18.30 cu Progym Gheorgheni și duminică, de la ora 12.30 cu Sportul Studențesc București.   
Meciul de debut în LNH, Dunărea îl va juca cu medialiata cu bronz de sezonul trecut, Steaua București. În acest sezon, care a debutat la finalul anului trecut, Steaua a jucat un meci, la Cârța cu Sportul Studențesc, iar steliștii au învins cu 11-2. Tot la finalul anului trecut, Progym Gheorgheni a învins Sportul cu 16-1, într-un meci care a contat pentru primul turneu. Meciurile dunărenilor din primul turneu urmează să fie reprogramate. 
Pentru sezonul pe care îl va începe vineri la Gheorgheni, lotul celor de la CSM Dunărea va fi format din cinci jucători din Cehia: Adam Rasner-jucătorul care s-a accidentat sezonul trecut la Gheorgheni, Filip Randa, Adam Pometlo, Adam Chelmar, Stanislav Eis, cinci jucători proveniți din zona Mirecurea Ciuc: Attila Tanko, Attila Kanya-hocheiști care au mai evoluat și sezoanele trecute la Dunărea, Menzhart Attila Gergely, Levente Lorincz, Zoltan Kertesz, plus Zoltan Szogyor și Istvan Veress, hocheiști aflați sub contract cu echipa gălățeană încă de sezonul trecut. Din lot nu vor lipsi veteranii Cătălin Geru și Radu Viorel, cei de sezonul trecut Mircea Necula, Lucian Hangan, Valentin Vlase. Pentru sezonul care va începe vineri, Dunărea se va baza și pe serviciile tinerilor crescuți în propria pepinieră: Cristian Asandei, Anton Cristian Popa, Alexandru Munteanu, Gabriel Spiridon. Echipa va fi condusă de Marius Trandafir-antrenor principal.
Din lotul de sezonul trecut nu mai evoluează pentru Dunărea: Martin Person, Adam Vylicil, Patrick Rosemberg, Radim Kristan, Ciprian Țapu, Marius Mărcuș-ultimii doi plecați chiar la adversara de vineri Steaua București.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal