HOCHEI: Dunărea înfruntă Steaua București în debutul turneului de la Cârța

6
Dacă vremea și drumurile vor permite, hocheiștii de la Dunărea vor susține la finalul săptămânii meciurile din turneul cinci LNH. La fel ca la precedentul turneu, meciurile se vor juca în Harghita, dar de data aceasta în patinoarul din comuna Cârța, acolo unde își desfățoară activitatea cei de la Steaua București. 
Meciurile se vor disputa, conform programării, între 31 ianuarie și 2 februarie. Dunărea va juca după programul: vineri, 31 ianuarie, de la ora 19.00, cu ”gazdele” de la Steaua București, sâmbătă, 1 februarie, de la ora 16.00, vor întâlni adversarul direct pentru un loc în semifinale, Progym Gheorgheni. Duminică, de la ora 12.00, vor juca ultimul meci din turneu cu Sportul Studențesc. Celelalte meciuri din turneu se vor juca astfel: vineri, ora 16.00, Progym Gheorgheni-Sportul Studențesc, meciul se va juca la Gheorgheni, localitate aflată la 35 de km de Cârța, sâmbătă, ora 12.00, Steaua București-Sportul Studențesc, duminică, ora 16.00, Progym Gheorgheni-Steaua București. 
După trei turnee din LNH, Dunărea este pe locul 3 cu 13 puncte, din 9 jocuri. Locurile care asigură un loc în semifinale sunt ocupate de Steaua București, 28 de puncte din 10 jocuri și Progym Gheorgheni, 19 puncte din 10 jocuri. După turneul de la Cârța, LNH intră în pauză, iar următorul turneu se va disputa între 14 și 16 ferbuarie, în patinoarul ”Dunărea”, din Galați.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal