HOCHEI: După aproape un an, hocheiul revine astăzi la Galați

3”Fac apel câtre iubitorii hocheiului să vină să ne susțină în număr cât mai mare la patinoar”, ”Aș dori ca fanii să vină alături de noi să ne sprijine”, sunt o parte din mesajele dunărenilor către publicul gălățean, așteptat la sfârșitul săptămânii la patinoar. După o pauza de aproape un an, timp în care patinoarul a găzduit 2 gale de box și una de SUPERKOMBAT, hocheiul revine la Galați. Și revine în forță, cu 6 meciuri din Liga Națională.

Primul meci al turneului cu numărul trei din LNH, se va disputa vineri, de la ora 15.00, între Progym Gheorgheni și Sportul Studențesc. Tot vineri de la ora 18.00, în ”main eventul” zilei și probabil al turneului Dunărea va întâlni Steaua București. Sâmbătă, ziua de hochei va începe tot de la ora 15.00, cu jocul dintre Steaua București și Sportul Studențesc, iar de la ora 18.00, Geru și compania vor juca cu cei de la Progym Gheorgheni. Duminică, dunărenii vor juca de dimineață, de la ora 11.30, cu ultima clasată Sportul Studențesc, iar de la ora 14.30, Steaua și Progym Gheorgheni, vor închide turneul, cu un meci de care Dunărea este direct interesată.

Meciul de astăzi, vineri, 17 ianuaire, este primul care se joacă la Galați, după aproape un an. Ultimul joc disputat pe gheața patinoarului ”Dunărea” a fost în 3 februarie 2013, atunci Dunărea a învins cu 7-2 Progym Gheorgheni. După acel meci, deși eram în plin sezon competiționar, iar Dunărea avea șanse reale de a juca în semifinalele LNH, gheața a fost topită pentru a face loc galei de box Ciocan 1.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal