HOCHEI: Gladiatorii încep vineri ”luptele” în CN U 14

9

După ce a început sezonul seniorilor și în campionatele de juniori, blocajul este aproape de final. În perioada 24-26 ianuarie, de vineri, până duminică, patinoarul ”Dunărea”, din orașul nostru va găzdui primul turneu din cadrul Campionatului Național U 14. La categoria respectivă, clubul gălățean va participa cu două echipe Dunărea Gladiators A și Dunărea Gladiators B. Alături de cele două echipe gălățene din grupă mai fac parte alte două echipe: Steaua București și Triumf București. 
Turneul de la finalul săptămânii va debuta vineri, de la ora 17.00, cu joul dintre Gladiators Dunărea B și Steaua București. Tot vineri, dar de la ora 19.00 Gladiators Dunărea A, va juca cu Triumf București. Sâmbătă, ziua de hochei începe dis de dimineață, de la ora 8.30, cu jocul dintre Triumf București și Steaua București. Al doilea meci al zilei de sâmbătă, se va disputa între Dunărea Gladiators B și Dunărea Gladiators A, de la ora 10.30. Ultima zi de turneu, duminică, va începe la fel de dimineață ca cea de sâmbătă, de la ora 8.30, cu jocul Gladiators Dunărea B și Triumf București. Turneul va fi închis de la ora 10.30, cu jocul dintre Dunărea Gladiators A și Steaua București.

În sezonul regulat al CN U 14, mai sunt programate alte două turnee, primul între 14 și 16 februarie, la Buzău, iar al doilea între 1 și 2 martie, tot la Buzău. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal