HOCHEI: În cursa spre semifinale, Dunărea s-a împiedicat acasă de Progym Gheorgheni

4

După victoria de ieri în fața liderului LNH, hocheiștii de la Dunărea s-au împiedicat surprinzător pe teren propriu, în cursa spre semifinale de Progym Gheorgheni. Gălățenii au cedat la limită 3-4 (1-2, 2-2, 0-0). 
Dunărea a început bine meciul și a marcat rapid în minutul 2, prin Attila Gergely, din pasa lui Paul Burada. Avantajul nu a stat prea mult pe tabelă în dreptul gălățenilor, în minutul 5, Progym a egalat, prin Hildebrand Szabolocs. La reluare, Dunărea se aruncă în atac, ratează șanse bune de a marca prin Paul Burada și Attila Kanya, fixează Progymul în propria treime, scapă pucul, acesta este interceptat de Csergo Hunor, care scăpat singur înscrie pentru 1-2. În prima parte, cele două echipe au beneficiat de câte un moment de superioritate, dar nici una nu a înscris. Dunărea a trimis câteva șuturi la poarta harghitenilor, prin Necula și Simon, însă nici unul fructificat. Și cei de la Progym au fost periculoși în superioritate, doi jucători de la Progym au scăpat spre poarta dunărenilor însă Radu Viorel a salvat în doi timpi. 
După prima pauză, dunărenii au ieșit greu de la vestiare, după căteva apeluri ale oficialilor, semn că în pauză a fost ședință mai lungă în vestiarul gălățean. Prima șansă de a marca o au harghitenii însă Radu Viorel a apărat. Attila Kertesz este eliminat, Dunărea trece cu bine peste eliminare, însă imediat după revenirea jucătorului eliminat, cei de la Progym reușesc să înscrie, din nou. Prima parte a reprizei secunde a fost marcată de eliminări, ambele combatante au beneficiat de dublă inferioritate. Dunărea a speculat momentul ivit și în puțin peste un minut egalează la 3, prin golurile marcate de Attila Gergely din pasa lui Cătălin Geru, Attila Zoltan Kertesz și Cătălin Geru ajutat de colegii săi de linie Attila Tanko, Attila Kertesz. Dunărea forțează să mai marcheze, ratează șanse bune prin Attila Tanko, Adam Chmelar, gălățenii se avântă în atac, Filip Randa este trimis din nou două minute pe banca pedepselor, harghitenii scapă pe contraatac, Radu Viorel iese mult din poartă să îndepărteze pericolul, respinge defectuos și Progym marchează. 
În ultima repriză Dunărea arată intențiile ofensive de la început, au scos portarul încă din debutul reprizei. Ultima parte s-a jucat pe contre, Dunărea ataca în valuri iar cei de la Progym scăpau pe contraatac, Dunărea ratează șanse mari de a marca prin Stanislav Eis, Adam Pometlo, Cătălin Geru și din nou Adam Pometlo. Pe contraratac, Progym ripostează, dar Radu Viorel salvează chair din situație de unul la unul cu adversarul. 
Dunărea: Radu Viorel, Lucian Hangan-portari; 
Linia I: Adam Pometlo, Attila Tanko, Filip Randa, Stranislav Eis, Adam Chmelar; 
Linia a II-a: Cătălin Geru, Attila Kanya, Rudolf Simon, Attila Kertesz, Adrian Irimia; 
Linia a III-a: Paul Burada, Mircea Necula, Zoltan Szogyor, Attila Gergely, Felician Secuianu, 
Linia a IV-a: Valentin Vlase, Adam Rasner, Alex Munteanu, Anton Popa. 
Antrenor: Marius Trandafir. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal