HOCHEI: Dunărea, înfrângere la limită cu Porgym

6
După ce ieri au pierdut 3-5 cu Steaua București, hocheiștii de la Dunărea au înregistrat al doilea eșec consecutiv în LNH. Sâmbătă, în al doilea lor meci din turneul de la Gheorgheni, dunărenii au pierdut 2-4 cu gazdele turneului Progym Gheorgheni, principala adversară a dunărenilor pentru unul din cele două locuri în semifinalele LNH.  
Prima repriză s-a încheiat 2-0 pentru harghiteni, ambele reușite au fost marcate în superioritate numerică de către Progym. Dunărea a beneficiat de un moment de superioritate dar nu a fost fructificat. De altfel, prima eliminare a meciului a fost acordată în secunda 20 asupra dunăreanului Zoltan Szogyor. Pe parcursul primei reprize, alți doi jucători de la Dunărea, Attila Tanko și Rudolf Simon au fost trimiși pe banca de pedepse câte două minute.
În partea secundă, încheiată 2-1 pentru Dunărea, gălățenii au revenit rapid în minutul 4, prin căpitanul Cătălin Geru (Adam Pometlo, Stanislav Eis), golul a fost marcat, la fel ca cele ale hargitenilor, în superioritate numerică. Trei minute mai târziu, gazdele punctează din nou, cu un gol marcat în superioritate numerică. În minutul 13, Dunărea a redus din diferență, prin același Cătălin Geru de data aceasta asistat de Attila Tanko
Ultima repriză s-a încheiat la egalitate, primii au punctat harghitenii, în minutul 4, pentru 4-2. Gălățenii au ripostat târziu, în minutul 18, prin Adam Chmelar (Adam Pometlo). Meciul s-a încheiat 4-3 cu victoria harghitenilor, aceștia conduc și în duelul meciurilor directe cu Dunărea cu 2-1. 
Duminică, de la ora 15.00, gălățenii vor juca ultimul meci al turneului de la Gheorgheni, cu cei de la Sportul Studențesc. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal