HOCHEI: La Galați, la fel ca la Gheorgheni, două victorii și o înfrângere, pentru Dunărea

9
După disputarea meciurilor din a doua ”rotație” pentru Dunărea, din cele VIII, turneul III din LNH, hocheiștii de la Dunărea sunt tot pe locul trei, la fel ca la finalul primului turneu de la Gheorgheni. Și rezultatele înregistrate la revenirea pe ”gheața de acasă” a dunărenilor au fost asemănătoare cu cele de la Gheorgheni, o victorie categorică, 14-4 (3-2, 8-2, 3-0) cu Sportul Studențesc, un succes în prelungiri, 4-3 (0-0, 1-1, 2-2, 1-0) cu Steaua București și o înfrângere la limită, 3-4 (1-2, 2-2, 0-0) cu Progym Gheorgheni.

În cadrul turneului disputat la patinoarul din Bulevardul Gerge Coșbuc, Steaua și Progym au avut același bilanț ca al gălățenilor, două victorii și o înfrângere, Steaua a învins cu 4-3 Progym și 20-0 Sportul, iar Progym a învins cu 4-3 Dunărea și 4-2 Sportul, după ce în minutul 50, scorul era egal 1-1. Steaua a pierdut 4-3 în prelungiri cu Dunărea, iar Progym a cedat 1-3 cu Steaua în ultimul meci al turneului, singurul gol al harghitenilor a fost marcat în ultimul minut. Sportul a pierdut toate cele 3 meciuri disputate la Galați. 

În clasamentul LNH, Dunărea ocupă locul 3 cu 10 puncte, 4 victorii ( 2 în timp regulamentar, 2 în prelungiri), 2 înfrângeri, golaveraj 56-44. Lider la zi în LNH 2014 este Steaua București cu 19 puncte din 7 jocuri, locul secund este ocupat de Progym Gheorgheni cu 13 puncte din 7 jocuri, iar locul 4, ultimul este ocuapt de Sportul Studențesc, fără puncte, golaveraj 17-100. De menționat că Dunărea mai are de disputat jocurile restante din primul turneu, disputat la finalul anului trecut la Cârța. 
Turneul IV din LNH se va disputa la finalul săptămânii, de vineri 24, până duminică, 26 ianuarie, la Gheorgheni. Dunărea va juca după același program: Dunărea-Steaua, Dunărea-Progym și Dunărea-Sportul. La Galați, hocheiul va reveni odată cu turneul VI din LNH 2014, la jumătatea lunii viitoare, 14-16 februarie.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal