HOCHEI: La Gherogheni, Dunărea a învins doar Sportul

5

Turneul cu numărul patru din Liga Națională, a fost cel mai slab pentru dunăreni, asta după rezultatele înregistrate de hocheiștii gălățeni. La Gheorgheni, Dunărea a învins doar Sportul Studențesc, cu 11-1 (4-0, 4-1, 3-0), echipă care în 11 meciuri nu a reușit să acumuleze nici un punct. Pentru înfrângerile cu Steaua, 3-5 (1-1, 1-2, 1-2) și Progym, 3-4 (1-2, 2-2, 0-0), dunărenii au circumstanțe atenuante, după cum ne declara antrenorul Marius Trandafir.

Despre meciul cu Steaua, antrenorul Marius Trandafir a spus: ”Am scos portarul la 3-4, am dominat, am tras la poartă din situații foarte bune, dar șuturile au fost respinse de apărarea adversă și au marcat în poarta goală” . În jocul cu Progym pierdut la limită 3-4, gălățenii au avut șansa să trimită meciul în prelungiri, dar ocazia nu a fost fructificată ”Am dominat clar, dar fără a fructifica ocaziile clare. În final Attila Kertesz a ratat cu poarta goală, situație care ne putea duce în OT (over time-prelungiri).

După patru din cele opt rotații din Liga Națională, Dunărea este pe locul 3 cu 13 puncte, 5 victorii ( 2 în prelungiri), 4 înfrângeri, golaveraj 61-36. Steaua București este în continuare lider în LNH cu 28 de puncte, dar din 10 jocuri, Progym Gheorgheni este pe locul 2 cu 19 puncte, tot din 10 jocuri, iar Sportul este pe 4 fără puncte din 11 jocuri.

La finele săptămânii dunărenii au șansa de a se revanșa în fața celor de la Steaua și Progym. Turneul se va disputa între 31 ianuarie și 2 februarie, la Cârța, județul Harghita. Până la finalul sezonului regulat LNH mai sunt programate alte trei turnee, 14-16 februarie, la Galați, 21-23 februaire, la Gheorgheni și 28 februarie-2 martie, la Galați. Dunărea mai are de disputat și meciurile din primul turneu de la Cârța, disputat la finele anului trecut. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal