HOCHEI: Sportul, victima perfectă pentru Dunărea

3
După ce ieri au pierdut la limită 3-4 cu Progym Gheorgeheni, hocheiștii de la Dunărea aveau nevoie de o victorie convingătoare, la scor, pentru a reface moralul, după înfrângerea de ieri. Duminică, în ultimul lor meci din turneul găzduit de propriul patinoar, gălățenii au întâlnit Sportul Studențesc, victima preferată a celorlalte echipe din LNH. Cu ușoare emoții în prima parte a meciului, Dunărea s-a impus cu 14-4 (3-2, 8-2, 3-0). 
Prima parte s-a încheiat 3-2 pentru gălățeni, după ce Sportul a condus 1-0 și 2-1. Dunărea a fost echipa care a atacat mai mult, Sportul a replicat pe contraatac, scorul a fost deschis în minutul 5, prin gălățeanul de la Sportul, Dan Tănase. Dunărea a revenit rapid, minutul 8, prin golul lui Cătălin Geru, din pasa excelentă a lui Attila Tanko, Dunărea era în superioritate. Sportul a marcat și pentru 2-1, tot pe contraatac, prin același Dan Tănase. Egalarea a venit în minutul 18, Stanislav Eis a frutificat o suprioritate numerică și a marcat ajutat de Attila Tanko și Attila Kertesz. Prima parte se putea încheia la egalitate însă cu 40 de secunde înainte de final Adam Chmelar, din pasa lui Adam Pometlo, duce Dunărea în avantaj pentru prima oară în acest meci. 
Repriza a doua a fost un asalt total al gălățenilor asupra porții bucureștenilor. De remarcat dublele marcate de gălățeanii Mircea Necula și Cătălin Geru, reușitele în inferioriate ale ambelor echipe, cât și supărările celor doi portari, ambii sancționati de arbitri cu pedeapsă de rea conduită. Radu Viorel pentru ieșire nevoasă după ce a încasat un gol, iar portarul Sportului, după încasarea golului 6 a răsturnat poarta de nervi. Golurile dunărenilor au fost marcate de: Cătălin Geru 2 (Adrian irimia, Mircea Necula), Adam Chmelar (Adam Pometlo, Stanislav Eis), Mircea Necula (Cătălin Geru, Adrian Irimia, Attila Kertesz), Stanislav Eis (Adam Pometlo, Adam Chmelar), Paul Burada (Filip Randa) și Adria Irimia, golul zilei, direct de la linia albastră.

În ultima repriză cu avantaj considerabil pe tabelă, antrenorul Marius Trandafir, îl trimite în poartă pe Lucian Hangan, în locul lui Radu Viorel, veteranul ”Vio” a avut o nouă evoluție foarte bună și astăzi. Hangan este pus la înceracre prima dată în minutul 8, de șuturile lui Dan Tănase, de altfel, Tănase a marcat toate cele 4 goluri ale studenților, însă urmașul lui Radu Viorel, a ”închis poarta” atât la trasoarele lui Tănase cât și pe toată durata reprizei. Runda a fost câștigată de Dunărea cu 3-0, prin golurile marcate de Paul Burada (Attila Gergely), Adam Chmelar (Adam Pometlo, Attila Kertesz) și o nouă reușită de la distanță Adrian Irimia (Filip Randa)

CSM Dunărea: Radu Viorel, Lucian Hangan-portari
Linia I: Adam Pometlo, Filip Randa, Adam Chmelar, Stanislav Eis, Zoltan Szogyor; 
Linia a II-a: Cătălin Geru, Attila Tanko, Attila Kertesz, Attila Kanya, Adrian Irimia; 
Linia a III-a: Paul Burada, Rudolf Simon, Mircea Necula, Attila Gergely, Alex Munteanu, Valentin Vlase. 
Antrenor: Marius Trandafir: 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal