HOCHEI: Un nou program pentru CSM Dunărea în LNH

15
Federația Română de Hochei a publicat datele și locațiile de desfășurare ale celor opt turnee din sezonul regulat al Ligii Naționale de Hochei. După cum se știe, primul turneu s-a disputat la finalul anului trecut la Cârța în județul Harghita, însă s-au disputat doar 2 meciuri, jocurile nedisputate urmează să fie reprogramate. 
Turneul doi, se va juca la  finalul săptămânii în curs la Gheorgheni, iar celelalte turnee se vor disputa după următorul program: turneul III se va disputa la Galați, în perioada 17-19 ianuarie, turneul IV, la Gheorgheni, între 24 și 26 ianuarie, turneul V, la Cârța, între 31 ianuarie și 2 februarie,  turneul VI, la Galați, între 14 și 16 februarie, turneul VII, la Gheorgheni, între 21 și 23 februarie, iar turneul VIII, la Galați între 28 februarie și 2 martie. 
În toate cele 7 ”rotații” rămase de disputat ordinea meciurilor va fi: Dunărea-Steaua, Dunărea-Progym  și Dunărea-Sportul Studențesc.  Pentru celelalte echipe, programul este: Steaua-Dunărea, Steaua-Sportul, Steaua-Progym; Progym-Sportul, Progym-Dunărea, Progym-Steaua; Sportul-Progym, Sportul-Steaua, Sportul-Dunărea. Meciurile de la Cârța se vor disputa în organizarea celor de la Steaua Rangers București, pentru că patinoarul din București, este nefuncționabil. 
La finalul sezonului regulat primele două clasate vor juca în semifinale, cu cele două echipe calificate direct în penultima fază a LNH, Corona Brașov și HSC Mirecurea Ciuc. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal