MINIFOTBAL: Atletico, Porto și Știința încep vineri ”Cupa Unirii” de la Iași

24
De vineri până duminică, trei echipe gălățene din cele două campionate de minifotbal (Gara CFR și Barieră), vor participa la cea de a IV-a ediție a competiției ”Cupa Unirii” de la Iași. Ediția din acest an a cupei se va desfășura cu un număr record de echipe 21. Cele 21 de combatante au fost împărție în 4 grupe de câte 4 echipe și o grupă de 5 echipe, față de programarea inițială s-a făcut câteva schimbări. 
În urma reorganizării grupelor, cele trei echipe gălățene au fost repartizate astfel: Atletico (liderul din campionatul de la Gara CFR), va evolua în grupa C, având ca adversare: Lis Affair Tomești, GSM & Global Project Focșani și Inter Traian Vaslui, meciurile se vor disputa la ”Arena Magic Heineken”. Știința (liderul  campionatului din Barieră), va juca în grupa D, la ”Sala Polivalentă” din Iași, iar adversarele vor fi: Fenix Piatra Neamț, Delta Force Tulcea, Angi Bau Concept iași și UTI (Universitatea Tehnică Iași). Cei de la Porto (locul 2 în campionatul de la Gara CFR), au fost repartizați în grupa E, vor juca meciurile la ”Arena Magic Heineken”, cu adversarele: Railex Suceava, Auto Driver Iași și 3 Brazi Roman. 
Celelalte două grupe au în componență echipele: grupa A: Design Construct Brașov, Coriolan Bacău și Salvatorii Vaslui; grupa B: Consiliul Județean Buzău, Deep Serv Focșani, Dinamo Imperium iași și Pubo Sport Pașcani. 
După disputarea meciurilor din faza grupelor, în optimi se califică primele trei clasate, iar din grupa D, cea cu 5 echipe, în care evoluează cei de la Știința, se vor califica în optimi primele 4 clasate. Vineri și sâmbătă, se vor disputa meciurile din grupe iar duminică sunt programate semifinalele și finalele. Miza este desul de mare pe lângă cucerirea trofeului, câștigătoarea se va califica direct la turneul final al Cupei României, 2014. Primele două ediții au fost câștigate de Lis Affair Tomești iar deținătoarea trofeului este Design Construct Brașov.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal