MINIFOTBAL: Galațiul cu două echipe în sferturi la ”Cupa Unirii”

11

Cele trei echipe gălățene participante la ”Cupa Unirii” de la Iași, au continuat seria evoluțiilor bune și în a doua zi a competiției. Cei de la Atletico, liderul campionatului de la Gara CFR,  după victoria de la debut 2-0 cu Doctor GSM Global Project Focșani, au mai obținut încă două victorii în grupă și au obținut calificarea în optimi din postura de câștigătoarea grupei C. În grupă echipa gălățeană a mai învins cu 4-2 pe cei de la Inter Traian Vaslui și 2-0 cu Liss Afair Tomești. În optimi echipa gălățeană a jucat cu Salvatorii Vaslui, iar Atletico s-a impus cu 4-2. 
Știința,  liderul campionatului din Barieră, a jucat în grupa D, unde a obținut rezultatele: 6-2 cu Delta Forcea Tulcea, 4-0 cu Universitatea Tehnică Iași, 2-1 cu Fenix Piatra Neamț și 2-5 cu Angi Bau Iași. La fel ca cei de la Atletico, Știința a obținut calificarea în optimi de pe primul loc în grupă. În faza optimilor, liderul din Barieră a întâlnit o altă echipă gălățeană, Porto, iar viceliderul de la Gara CFR s-a impus cu 3-0. După eliminarea din optimi, Știința va juca duminică în meciurile pentru stabilirea ierarhiei finale. 
Viceliderul de la Gara CFR, Porto, a disputat meciurile în grupa E, iar rezultatele obținute au fost: 1-0 cu Auto Driver Iași, 2-3 după prelungiri cu 3 Brazi Roman, la finalul timpului regulamentar scorul a fost 1-1, 2-3 cu Railex Suceava. În optimi, Porto a jucat cu Știința, iar Porto a obținut calificarea în sferturi cu 3-0. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal