RUGBY: Arbitrul gălățean Ionuț Bodea, pe locul doi în preferințele suporterilor

3

În luna decembrie, la fel ca în fiecare final de an, iubitorii sportului cu balonul oval au avut posibilitatea să voteze superlativele anului. La finalul votului, gălățeanul Ionuț Bodea, nominalizat de FR Rugby la titlul de cel mai bun arbitru, a fost al doilea în preferințele suporterilor. Gălățeanul a ocupat locul 2 cu 157 de voturi, 14 % dintre voturi. Cele mai multe voturi de la suporteri au fost adunate de Vlad Iordăchescu cu 656 de voturi. Ceilalți nominalizați au fost votați astfel: Emanuel Gorodea 134 de voturi, Radu Petrescu 104 voturi, Cristian Răduță 68 de voturi. 
Anul trecut, arbitrul gălățean a arbitrat o serie de jocuri atât pe plan național cât și internațional. În țară cele mai impotante meciuri la care gălățeanul a oficiat au fost: finala Campionatului Național U 16, finala mică a Super Ligii CEC Bank, RCJ Farul Constanța-CSA Steaua București, finala Cupei României, CSA Steaua București-CSM Baia Mare, ca arbitru asistent. 
În plan internațional, gălățeanul a condus la centru în Franța, Federal 1, Lyon-Vienne, în Cupa Europeană a Națiunilor, Divizia B, Cehia-Germania, la margine, iar în cupele europene, în Amlin Chalange Cup, Bayonne (Franța)-Viadana (Italia), la margine.  
Începutul anului 2014 este încărcat pentru tânărul arbitru gălățean cu meciuri pe plan internațional. La jumătatea lunii ianuarie va oficia ca arbitru asistent în Amlin Chalange Cup, în Portugalia, la jocul Lusitanos XV-Stade Francais Paris. Apoi, în luna februarie va conduce Georgia-Belgia, în Cupa Europeană a Națiunilor, Divizia A, ca arbitru asistent, iar în aprilie la Campionatul European U 18 din Cehia. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal