BASCHET: Cu lotul în piuneze, Phoenix joacă sâmbătă la Satu Mare

6
Cu lotul decimat de accidentări, în afară de Cherise Daniel, alte două jucătoare de bază Florentina Ardeleanu și Andra Ionescu, sunt aproape de a rata următorul joc, Phoenix, va juca sâmbătă, un nou meci important pentru accederea în play-off. De la 18.00, în sala ”LPS” din Satu Mare, echipa pregătită de Paralikas Theodosios, va întâlni echipa locală CSM Satu Mare. 
Meciul de sâmbătă, ce este programat în etapa a XXI-a, este important pentru ambele echipe, pentru accedera în play-off-ul LNBF. În clasamentul ligii feminine, Phoenix este pe locul șapte cu 29 de puncte din 20 de jocuri, 9 victorii, 11 înfrângeri, coșaveraj 1410-1488.  CSM Satu Mare este un loc mai jos decât Phoenix, locul opt, cu 29 de puncte, dar din 19 jocuri, 10 victorii, 9 înfrângeri, coșaveraj 1265-1264. În tur Phoenxi s-a impus cu 74-69, în fața celor de la CSM Satu Mare. 
Principala adversară a gălățencelor pentru locul opt, ultimul care asigură prezența în play-off, BCM danzio Timișoara, locul nouă cu 28 de puncte,  va juca meciul din etapa XXI-a, miercuri, 4 martie, la ultima clasată SCM Craiova. Chair dacă Phoenix nu va reuși să se impună la Satu Mare, șansele pentru play-off rămâ în continuare pentru echipa gălățeană, ”finala” pentru ultimul loc de play-off, cel mai probabil, se va juca în etapa a XXIV-a, la Timișoara între Phoenix și BCM Danzio. Până la finalul sezonului regulat, programul celor două echipe este asemănător, Phoenix va juca maim juca cu CSM Târgoviște (acasă), la U Cluj Napoca, la Danzio Timișoara și va încheia sezonul regulat cu o dublă de foc acasă cu CSU Alba Iulia și ICIM Arad. Danzio Timișoara va juca acasă cu BT Alexandria, la CSM Satu Mare, acasă cu Phoenix, la U Cluj Napoca și acasă cu CSM Târgoviște.   
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal